• Hotel Review,  JOHOR

    Percutian ke Lotus Desaru Bandar Penawar

    Assalamualaikum Percutian ke Lotus Desaru Bandar Penawar |Sehari selepas Hari Raya Aidiladha yang lepas,disebabkan aku tuan rumah untuk tahun ni,makanya,pengisian cuti oleh adik beradik tu seharusnya digunakan untuk aktiviti beriadah.   Hari khamis yang lalu,kami 3 keluarga bawa anak -anak untuk bermandi-manda di Lotus Desaru Beach Resort.Disebabkan aku dapat tiket dengan harga penginapan,so dapatlah bawa budak-budak ni mandi di sana.Aku tak pasti samada orang luar boleh mandi di sini atau tak.Tapi korang yang menginap di sini,bolehlah dapatkan harga murah disini.Tapi aku tak sure sangat sebab tu…hehehe…   Selepas menziarahi kubur arwah di Pandan,kami bergerak ke sini.Alhamdulillah,cuaca hari tu elok berbanding dengan hari semalamnya.So ,tak dapat nak bergerak ke mana pun.Kami…

  • Hotel Review,  JOHOR,  VISIT JOHOR

    Menghirup Udara Segar di Tunamaya Beach Resort

    Assalamualaikum   Menghirup Udara Segar di Tunamaya Beach Resort | Tempat yang aku rasa lebih mendamaikan untuk release Tension adalah di tepi Pantai.Dapat pulak pantai dan air laut yang bersih,dan cantik.Memang satu kepuasan.Selepas pada Media Tasting di Nelayan Seafood by The Coast,aku dan beberapa blogger yang lain mengambil angin di tepi pantai.Korang boleh baca entry 1st Anniversary Nelayan Seafood By The Coast  disini.Oh ya..Jangan lupa dapatkan harga promosi sempena Anniversary mereka dari 1 Ogos sehingga 30 September 2018. DESARU TUNAMAYA BEACH & SPA RESORT Oh ya…Kalau korang nak cari tempat resort di sekitar Kota Tinggi yang best,korang boleh cuba stay di TUNAMAYA BEACH & SPA RESORT ni.Aku pernah update pasal…