holiday my family PARENTING parenting blogger

Johor Bercuti Hari Ini

                                 Assalamualaikum Johor bercuti hari ini sempena sambutan ulangtahun Hari Keputeraan DYMM Tuanku Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar.Dapatlah cuti sehari.Dapat juga menghabiskan masa satu hari dengan keluarga. Kalau biasa,memang aku jarang dapat bersarapan diluar dengan husband.Kalau ada pun salah seorang kena bercuti..hehe..maksud aku husband aku kenalah bercuti ahad kan. Pada yang sedia maklum,Johor bercuti […]

holiday kisahsidairy.com

Kalaulah Ada kantin

Assalamualaikum Kan best kalau kat company aku ni ada sediakan kantin..Tak payah susah-susah nak keluar makan.Bila keluar makan,ambil masa  yang lama jugak nak order dan tunggu makanan.45 minit yang diberikan kadang-kadang terpaksa dilanggar hingga 5-10 minit…huhu..sedih.. pinjam google jap Time hujan dah tak boleh nak keluar walaupun ko ada kereta..senang cerita banyak sebab la yang […]