hebahan

Rumah Transit kurangkan beban golongan muda

  Rumah Transit kurangkan beban golongan muda |Hai korang.. Adat hidup berumah tangga kan.Adakala senang dan adakalanya susah.Semua tu rencah kehidupan yang kita harus tempuhi.Aku ingat lagi,masa aku kecil,mak ayah aku menumpang rumah nenek je kat kampung sebelum dapat masuk Felda tau.Untuk dapatkan rumah felda tu,ayah aku bertungkus lumus,naik pejabat,turun pejabat nak dapatkan rumah tu.Bukan […]

hebahan

Drink While You Shop

Assalamualaikum Kesesakkan jalan raya dan saat akhir membeli belah adalah begitu gila sekarang. Bah kan ia menjadi lebih gila. Adakah kaki anda terasa sakit dan berasa anda tersekat di dalam suasana buruk dengan pelbagai pilihan yang anda lihat? Tibalah masanya untuk anda berehat dan mendapatkan diri anda minuman yang sesuai untuk menghidrasikan badan sebelum menyambung […]

hebahan

Support Group Meeting 3.0 – Relaction & Stress management

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor dan bekerjasama dengan Whiztots akan mengadakan Perjumpaan sokongan Breastfeeding.Bagi ibu-ibu yang masih lagi breasfeeding,amat-amatlah digalakkan menyertai perjumpaan ini kerana banyak ilmu penyusuan yang kita boleh pelajari di sini. Sayangnya aku baru dapat tahu tentang Kelab ni,kalau tak,Naura still breastfeeding lagi..hik-hik.. Di dalam perjumpaan kali ini,mereka akan […]

hebahan

Sambutan 60 Tahun LPNM -Fiesta Nanas 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Hari ni aku nak war-warkan tentang Sambutan 60 Tahun LPNM -Fiesta Nanas 2017 yang akan diadakan dalam minggu ni.Yang berkesempatan untuk datang tu,sila-silalah bawa family ye.. Tarikh : 14-17 Disember 2017 Tempat : Pusat Perdagangan Bandar Baru Pontian Johor. Save the date!! Jom ramai-ramai ke sana →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me […]

hebahan

PROJEK BEG SEKOLAH 3 -Bagi Sesi Persekolah 2018

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Projek Beg Sekolah Kembali lagi.Actually Projek Beg sekolah ni dah lama dah buat.Cuma kita ni kurang kesedaran untuk menderma.So why not suku,rasa bukan setengah,suku pun tak sampai,dari gaji kita tu,kita menyumbang ke arah kebaikkan.Derma tu kan satu perkara yang berfaedah. Rakan blogger aku iaitu Puan Hernee,adalah salah seorang Focal person(FP) bagi PROJEK […]

hebahan

Mini Fruits Festival 2017

Assalamualaikum Hai korang☺☺ kalau ada kelapangan bolehlah  korang join Mini Fruits Festival 2017 ni. Mini Fruits Festival 2017 Anjung Neighbourhood Centre 2017 Iskandar Puteri Johor Date : 18 & 19 November 2017 Day : Sabtu dan Ahad Masa : 11.00 pagi hingga 10.00 malam  Alamat  Lot 25, Anjung Neighbourhood Centre, 5, Persiaran Ledang Heights, Nusajaya […]

hebahan

Pineapple Fun Run 2017

Assalamualaikum Hai korang?? hah sempena Fiesta Nenas 20 tahun,mereka telah mengadakan Pineapple Fun Run.So,korang yang berminat bolehlah isi form seperti dibawah 16 Disember 2017 7.00 pagi Bertempat di Bandar Baru Pontian Tarikh akhir pendaftaran adalah pada 30/11/2017 Isi borang disini : BORANG →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com