• hadiah dari blogger

    Hadiah dari Mialiana.com

    Assalamualaikum.. Alhamdulillah, x sangka aku terpilih untuk memenangi cabutan bertuah sempena soal selidik 2 Mialiana.com Thanks kak mia dan random.org sebab memilih kisahsidairy.com untuk dapat pendrive nie.. Pemberian ini akan dimanfaatkn sebaik mungkin…hehe.. So korang, sila jeles….hehe..jangan marah..boleh cuba lagi soal selidik 3 Mialiana.com Mandai mandai je kan.. Sekali lagi..thanks ye kak mia..

  • Dunia Blogging.Blogger baru,  hadiah dari blogger

    Hadiah Dari Blogger Shida Dan KathyRbain

    Assalamualaikum Baca tajuk entry nie aku rasa dah gumbira hati ni..sebab,ada hadiah dari blogger telah selamat sampai ke tangan aku..Walaupun segala surat menyurat telah ditapis oleh en.Husband..bhahahaha…Ingat wife dia dapat surat cintun..Itu dulu..sekarang Ali Cafe.Itu dulu-dulu,masa dia belum yakin yang wife dia nie blogger tegar…sangat….sekarang walaupun segala surat yang sampai kat rumah en.husband tapis,Tapi dia tahu,itu mesti hadiah dari blogger..Thanks En.Husband memahami minat wife u nih.. Haiii…xsangka dapat hadiah nie kerana aku adalah pengomen tegar blog mereka..Serius,aku datang jenguk entry dan komen bukan untuk rewards,tetapi adalah kerana,aku adalah blogger.blogger bukan untuk mengharapkan sesuatu.Bukan untuk di beri segala ganjaran.Tapi mereka yang memberi,dan mereka yang menerima ikhlas dalam berblogging dan menjengah rakan…