GIVEAWAY

DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

Assalamualaikum Hai korang..Hari ni mood join Giveaway sedang ON..So jomlah kita menjoinkan diri dalam giveaway dari blogger. Hah…peminat Produk DUck,jangan lepaskan peluang tau join Giveaway ni..Mana tau ada LUCK!! DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

GIVEAWAY

Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com

Assalamualaikum Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu “Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com” untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni. […]

GIVEAWAY

SPM Fever Giveaway

Assalamualaikum Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join […]

GIVEAWAY

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

Assalamualaikum Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana, Like Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada) Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei […]

GIVEAWAY

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

Assalamualaikum wbt,It’s GIVEAWAY time! {setelah sekian lama}Tema planner tahun 2018 kali ni ialah – Cantik dan MURAH..!!Tapi kalau nak FREE, jom join giveaway ni. ;D Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis planner untuk maximizepenggunaannya. Satu bullet journal, satu fixed planner. Bullet journal seperti yang saya cerita sebelum ni, adalah istilah untuk orang yang plan sendiri planner dia. Yang dijual adalah cover dia iaitu A6 leather binder with 6 ring hole refill. Dalam […]

GIVEAWAY

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN Tahniah kepada MiaKassim kerana menyambut anniversary blog yang ke 10.Diam tak diam dah 10 tahun mia berblog kan.Alhamdulillah,Dengan minat yang mendalam terhadap dunia blog,dengan cabaran yang mendatang,10 tahun juga dalam dunia blogging ni.Siapa kata duni blog tiada pahit dan manisnya.Siapa kata duni blog tiada pasang surutnya. Mengenali Mia […]