• GIVEAWAY

    Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0

    Assalamualaikum Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari semakin meningkat. Jika harapkan duit gaji bulanan tanpa melakukan kerja tambahan, agak sukar untuk menampung perbelanjaan seharian. Bagi menjamin kewangan yang kukuh dalam jangka masa yang panjang, anda perlu menjadi seorang yang bijak dalam merancang perniagaan anda. Melabur adalah satu urusniaga paling mudah yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja dan keuntungannya adalah berlipat kali ganda daripada modal yang dikeluarkan. Disebabkan oleh keuntungan yang lumayan inilah yang membuatkan ramai orang mengambil keputusan untuk melaburkan wang dalam pasaran kewangan terbesar di dunia iaitu pasaran pertukaran asing (Forex).…

  • GIVEAWAY

    GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH

    Assalamualaikum Jom korang join giveaway dari Dilah ni.Actually anniversary kita tahun ni dah lepas.So untuk tahun depan,dah masuk ke 7 tahun usia perkahwinan kami iaitu pada 12.02.18.Kami diijabkabulkan pada 12.02.2011. So sesiapa yang nak join klik je banner tu eh.. →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • GIVEAWAY

    DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

    Assalamualaikum Hai korang..Hari ni mood join Giveaway sedang ON..So jomlah kita menjoinkan diri dalam giveaway dari blogger. Hah…peminat Produk DUck,jangan lepaskan peluang tau join Giveaway ni..Mana tau ada LUCK!! DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • GIVEAWAY

    Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com

    Assalamualaikum Sempena buka kedai Print Photo Polaroid, Fiza nak buat satu “Giveaway Photo Polaroid azhafizah.com” untuk semua blogger. Syarat-syarat mudah sangat. Tak perlu nak tekan follow atau like dan sebagainya. Hanya perlu buat satu entri copy paste dan letakkan link entri dalam kotak komen. Senang kan? jomlah beramai-ramai meriahkan Giveaway yang mudah lagi simple ni. Hadiah 20pcs photo polaroid saiz 3R x 1 pemenenang. 20pcs photo polaroid saiz 2R x 1 pemenenang. Tarikh Tamat 30 November 2017, 23:59 Note : Pemilihan pemenang secara random. >>KLIK SINI UNTUK SERTAI GIVEAWAY PHOTO POLAROID AZHAFIZAH.COM<< Berminat untuk print photo polaroid murah, boleh terus email : azhafizahmdnor@gmail.com atau whatsapp terus >> http://azhafizah.wasap.my/ Read more:…

  • GIVEAWAY

    SPM Fever Giveaway

    Assalamualaikum Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Bersempena dengan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bermula pada hari ini, 6 Nov 2017, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati dengan secara rasminya melancarkan SPM Fever Giveaway. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan pelbagai hadiah menarik dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:Hadiah Pertama: Full Edit Blog X 1 pemenang Hadiah Kedua: RM30 X 1 pemenangHadiah Ketiga: Instant Shawl X 2 pemenangHadiah Keempat: Preloved Novel X 3 pemenangHadiah Kelima: Buku Agama X 1 pemenangHadiah Keenam: Buku Cerita dan Year Planner X 1 pemenangHadiah Ketujuh: RM20 X 3 pemenangHadiah Kelapan: RM10 X 5…

  • GIVEAWAY

    Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

    Assalamualaikum Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana, Like Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada) Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017. Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017. ** support Mia ya….. →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • GIVEAWAY

    Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

    Assalamualaikum wbt,It’s GIVEAWAY time! {setelah sekian lama}Tema planner tahun 2018 kali ni ialah – Cantik dan MURAH..!!Tapi kalau nak FREE, jom join giveaway ni. ;D Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis planner untuk maximizepenggunaannya. Satu bullet journal, satu fixed planner. Bullet journal seperti yang saya cerita sebelum ni, adalah istilah untuk orang yang plan sendiri planner dia. Yang dijual adalah cover dia iaitu A6 leather binder with 6 ring hole refill. Dalam dia, kertas putih ja. Yang bagusnya bullet journal jenis ni adalah – anda boleh refill seberapa banyak kali pun takpa. Kalau ada free printables juga boleh print dan masukkan dalam ni. Dan cover ni boleh pakai untuk tahun-tahun akan datang, cuma tukar kertas dalam je, jimat kan! BULLET JOURNAL ✔A6 leather binder  ✔Color pink/blue  ✔Binder size 13 cm x 19 cm ✔40 sheets blank inserts*Accessories…

  • GIVEAWAY

    GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

    Assalamualaikum GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN Tahniah kepada MiaKassim kerana menyambut anniversary blog yang ke 10.Diam tak diam dah 10 tahun mia berblog kan.Alhamdulillah,Dengan minat yang mendalam terhadap dunia blog,dengan cabaran yang mendatang,10 tahun juga dalam dunia blogging ni.Siapa kata duni blog tiada pahit dan manisnya.Siapa kata duni blog tiada pasang surutnya. Mengenali Mia Kassim dan para blogger lain merupakan satu kenangan yang takkan dilupakan.Walau hanya dalam alam maya,kami tetap mengekalkan sifat bantu membantu dalam menaikkan lagi nama blog dan pageview. Aku mengenali Mia Kassim dari masa mula-mula berblog lagi.Memang dia rajin memberikan komen di blog.Bukan itu sahaja saling support dalam apa jua giveaway dan segmen yang banyak dianjurkan…