freegift

Fridge magnet dari Langkawi

Assalamualaikum Hai korang?? alahaiii..semalam bukan main busy lagi umi naura bersiaran dari Legoland.. Hah..yang part Legoland ni nanti aku cerita di lain entry.Memang banyak nak cerita ni.Ada dua kali entry ni kang. Sedikit info,semalam aku menerima media invitation dari Legoland.Alhamdulillah..rezeki keluarga,dapatlah kan belanja anak-anak.Semalam bukan aku seorang sahaja,malah ada 3,4 orang blogger yang join Media […]

freegift kisahsidairy.com lifestyle blogger

Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores

Assalamualaikum Bestkan bila berbelanja dapat benda free..kalau kat pasaraya tu,aku rajin jugak cari barang yang ada free gift.tapi bukan banyak manalah ada barang yang ada free gift.. Tempohari,masa gi Tesco seri alam ,tertarik dengan kartun dari Kungfu Panda 3 tu..Of courselah suka sebab tengok panda tu yang super comel..heeehee.. kalau korang yang ingin dapatkan koleksi […]