• freegift

    Fridge magnet dari Langkawi

    Assalamualaikum

    Hai korang?? alahaiii..semalam bukan main busy lagi umi naura bersiaran dari Legoland..

    Hah..yang part Legoland ni nanti aku cerita di lain entry.Memang banyak nak cerita ni.Ada dua kali entry ni kang.

    Sedikit info,semalam aku menerima media invitation dari Legoland.Alhamdulillah..rezeki keluarga,dapatlah kan belanja anak-anak.Semalam bukan aku seorang sahaja,malah ada 3,4 orang blogger yang join Media Invitation ni.So salah seorang darinya adalah mama maszull..Korang mesti kenal punya.

    And,hari tu,mama ada pergi bercuti di Langkawi.Rezeki kami jugaklah kan sebab dapat cenderahati dari mama…

    Bolehlah buat koleksi di fridge..ai suka..ai suka…
    Hah..ni tengah kelam kelibut nak mengemas rumah,sat lagi nak pi balik kampung pulak…Jenuhlah kan hari ni aktivitinya…by the way,thanks mama,for the gift.

    Thanks for Reading kisahsidairy.com

    Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

  • freegift,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores

    Assalamualaikum
    Bestkan bila berbelanja dapat benda free..kalau kat pasaraya tu,aku rajin jugak cari barang yang ada free gift.tapi bukan banyak manalah ada barang yang ada free gift..
    Tempohari,masa gi Tesco seri alam ,tertarik dengan kartun dari Kungfu Panda 3 tu..Of courselah suka sebab tengok panda tu yang super comel..heeehee..
    kalau korang yang ingin dapatkan koleksi Po & Geng ni,pi lah berbelanja di Tesco dan dapatkan 8 sticker Po & geng ini.
    Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores
    Cuma bila dah dapat sticker ni,korang berpeluang memiliki koleksi ni dan tambah sedikit duit lah…Mula-mula ingatkan nak ambil beg pink untuk si naura tu.tapi husband nampak Colour Changing Mug yang comel jugak tu..So dia pilih untuk beli tu..emm…mybe next time kot beli untuk naura.
    Just tambah duit rm9.90 je..Kalau beg tu agak mahal jugaklah..Tapi comel punya pasal,on je..hehehe…
    Untuk korang yang inginkan koleksi ni,so pi cepat-cepat belanja kat tesco dan dapatkan 8 sticker Po &Geng ni dulu..Baru boleh purchase koleksi ni..
    Promosi ini dijalankan dari 10 mac hingga 1 jun 2016..emm..sempat lagi tu..banyak masa lagi la kan nak pi beli..
    Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores
    Tara..dah dapat satu koleksi..ingat bulan ni nak beli beg pulak..

    Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores
    warna pun cantik kan
    yang bestnya,mug ni akan bertukar warna tau..korang kena pilih masa membeli tu,sebab dia ada untuk cool and hot..
    Mug ni aku pilih yang hot sebab kat office rajin buat air panas kan..eh…bukan milik aku..en.husband punya…hehehe…
    Dah,tak mo cerita banyak,jom belanja di tesco sekarang