foodporn kisahsidairy.com

Durian kampung vs Musang King

Assalamualaikum Alhamdulillah.. Menu berbuka yang sederhana hari ni.Tak payah nak pergi ke bazar hari ni.Cukup menu mee hailam,betik masak air,ikan goreng,ayam masak merah dan air durian belanda yang fresh dari ladang. Berbuka apa korang hari ni..Pastinya korang pun menu yang simple kan.Itu lebih menyelerakan dan di samping tu boleh la berjimat. Oh ya!!Bila bulan puasa […]

foodporn INFO kisahsidairy.com review food

Makan Lagi Di Makan Klimaks Chop & Grill

Assalamualaikum Hari ni cerita pasal makan je sudahlah…Hari minggu lepas sebenarnya cerita makan-makan ni.Repeat lagi makan-makan disini.Kalau boleh nak try semua menu yang ada di kedai ni. Satu aku suka tempat ni,tak begitu sesak.Kalau nak pergi time tak ramai orang adalah sebelum maghrib..Sebab lepas maghrib orang dah berpusu-pusu masuk ke kedai makan ni.Alhamdulillah…Memang murah rezeki […]

foodporn INFO kisahsidairy.com lifestyle blogger review food

Makan Makan Di Makan Klimaks Chop & Grill

Assalamualaikum Entry ni dah lama kot aku pendam.So,pepagi ni aku saja nak bukak selera korang.Bermula dengan hanya melihat menu-menu yang membuka selera mata pandangan aku ni,sehinggalah rasa keinginan tu meluap-luap untuk cuba makan di Makan Klimaks Chop & Grill. Akhirnya,En.husband menunaikan impian ibu mengandung ni supaya baby keluar nanti taklah meleleh air liur..hehehe… Petang Ahad […]

foodporn kisahsidairy.com lifestyle blogger review food

ABC Kampung Melayu Yang Superb

Assalamualaikum Hai korang…Semalam without any entries dalam blog ni..Uhuk…Kesekian kalinya bertapa di Hospital Sultanah Aminah Untuk Rawatan susulan Pregnancy aku ni. Alhamdulillah,Doktor sahkan baby dalam perut ok2 je..Sihat dengan degupan jantung yang normal dan terletak elok dalam perut Ummi dia.Hari Ahad tuari pun bertamu kat sini jugak,tapi untuk check Jantung baby samada ok or tak.lepas […]

food foodporn kisahsidairy.com lifestyle blogger review food

Early Birthday Celebration di Secret Recipe

Assalamualaikum Alhamdulillah…Sudah 34 tahun berada di bumi Allah ni..Syukur ke hadrat Illahi kerana masih dikurniakan nyawa untuk terus bernafas demi orang yang tersayang. Thanks juga yang memberikan ucapan dan mendoakan kesejahteraan aku.So touching..Thanks buat my husband yang awal-awal lagi dah celebrate birthday.. Ceritanya semalam..Lepas balik dari Check up di Hospital Aminah.En.husband tanya nak makan ape..Erkk..tetiba […]

foodporn kisahsidairy.com review food

Wajib beli Minuman Yogurt Setiap kali ke Pasaraya

Assalamualaikum Selamat pagi jumaat.Pagi yang penuh barakah.Dan harap Di hari jumaat ini,memberikan kita seribu impian dan harapan untuk sesuatu yang diharapkan.Apa harapan aku hari ni?? emmm…entah ek! ada kot..Cuma tak nak kongsi ngan korang..hehehe… Oklah..Ada sesiapa kat sini yang tak minat dengan minuman yoghurt??? Confirm ramai yang angkat tangan kan..Yup!! ku akui..aku memang minat minuman […]

foodporn kisahsidairy.com RANDOM

Rezeki Di Pagi Hari

Assalamualaikum Alhamdulillah..Syukur kepada nikmat yang telah Allah swt berikan di pagi hari jumaat yang mulia ini.Disebabkan kes semalam,aku ada cerita kat Entry ni, Berbaloikah Harga Makanan Ini ,Maka dengan gigihnya bangun pagi buat nasi goreng. Sampai kat tempat kerja pula,ada hamba allah yang baik hati hari ni,bagi pula ketupat palas.Memang dah lama kot mencari.Tapi yelah…nak mencari […]

food foodporn kisahsidairy.com lifestyle blogger

Lain Yang Order,Lain pulak yang sampai

Assalamualaikum Ha…dah bape hari tak menghadap blog ni kan..semak dah rasa blog ni..Ni semua angkara si empunya blog yang on/off je semangat..ahaha… Banyak cerita yang nak aku tulis dalam blog dari percutian hari raya china hinggalah sekarang.Entah-entah ramai yang dah tak kenal si empunya blog ni..sob..sob..sedih jap.. Dah…straight to the point je…Malam minggu tuari..Aku ngan […]