• FILEM

    Review Movie Ralph Breaks The Internet- Wreck It Ralph 2

    Review Movie Ralph Breaks The Internet- Wreck It Ralph 2 | Actually ini adalah pertama kali bawa Naura menonton filem di panggung wayang.Umi dan babah memang dah plan nak bawa mereka berdua menonton, dan sebelum tu umi dah pun survery filem apa yang sesuai untuk di tonton oleh budak berdua ni. Sebenarnya niat di hati umi nak tempah melalui online je,tapi takut tak jadi ke apa,last-last cancel nak tempah online.Pagi-pagi lagi kami dah jejakkan kaki ke Aeon Jusco Tebrau sebab taknak nanti beli tiket berebut-rebut.   Sampai je di Aeon Jusco, umi terus ke Cinema untuk membeli tiket siap-siap.Mulanya umi pi beratur untuk membeli di kaunter, tapi bila umi tengok…