• drypers club,  kisahsidairy.com,  parenting blogger

    Drypers Wee Wee Dry New & Improved Terbaru

    Assalamualaikum Semalam pergi ke Maslee untuk mencari keperluan Naura yang semakin susut.Selalunya dan kebiasaannya aku akan beli dua.Satu untuk di rumah dan satu lagi di rumah babysitter,,Senang sikit.Cuma bagi susu pula,aku akan beli 2 beg pada awal bulan dan 1 pek lagi untuk pertengahan bulan..Susu tu memang aku spare kan satu dirumah.Kekadang Naura boleh menyusu sehingga 3 beg sebulan. Oklah,bercerita pasal pampers yang Naura pakai sekarang.Semalam dok jengah-jengah size L tu macam kecil je peknya.Selalu peknya agak besar sikit.Isi dalam ada 62 keping. Tetapi di luar tulis New & Improved.Even More comfortable to move..Harap-harap kualiti terbaru yang dikeluarkan oleh pihak Drypers memadai lah dengan harganya kan. Bukan apa,lately ni ramai…

  • drypers club,  kisahsidairy.com,  parenting blogger

    Guna Dan Tebus Point Dari Drypers Club

    Assalamualaikum Hanya Mak-mak je yang masuk kelab Drypers ni kan..Takkan ler anak dara nak masuk kelab  ni pulak..Bila dah jadi mak-mak ni,apa je yang melibatkan anak,mesti dia nak try and error.Bila dah ada kelab-kelab yang macam ni,of courselah semua nak masuk. Baru-baru ni aku ada buat survey pasal drypers ni,dapatlah 500 bonus untuk dikreditkan dalam akaun drypers aku..Eh..Korang dah join ke belum ek..Kalau belum boleh la join ni..Kalau korang pengguna tegar Drypers ni,aku syorkan korang join kelab ni..Sambil tu,korang boleh kumpul point dari setiap pembelian Drypers tu.. Senang je..Meh aku ajar cara bagaimana korang nak join kelab Drypers ni Perkara pertama adalah korang adalah pengguna Pampers Jenama Drypers ni la…