• drypers club,  kisahsidairy.com,  parenting blogger

    Drypers Wee Wee Dry New & Improved Terbaru

    Assalamualaikum Semalam pergi ke Maslee untuk mencari keperluan Naura yang semakin susut.Selalunya dan kebiasaannya aku akan beli dua.Satu untuk di rumah dan satu lagi di rumah babysitter,,Senang sikit.Cuma bagi susu pula,aku akan beli 2 beg pada awal bulan dan 1 pek lagi untuk pertengahan bulan..Susu tu memang aku spare kan satu dirumah.Kekadang Naura boleh menyusu sehingga 3 beg sebulan. Oklah,bercerita pasal pampers yang Naura pakai sekarang.Semalam dok jengah-jengah size L tu macam kecil je peknya.Selalu peknya agak besar sikit.Isi dalam ada 62 keping. Tetapi di luar tulis New & Improved.Even More comfortable to move..Harap-harap kualiti terbaru yang dikeluarkan oleh pihak Drypers memadai lah dengan harganya kan. Bukan apa,lately ni ramai…