• Bual Kosong,  di pagi hari

    Hadiah Dari EnSurvey

    Assalamualaikum
    Semalam tak sempat nak update pasal nie…Busy dengan kerja yang tak sudah sudah..lepas habis inventory,masa untuk key in semua data data barang pulak..Itulah kerja kerani nie..nak jadi manager lambat lagi.
    Kepala dah senoneng dari malam tadi..tido pun awal…tapi sempat bangun makan eskrim en,Husband belikan…Ingat dia kat bini dia nie yang suka meroyan..hahaha…
    Dah..balik pada tajuk asal..hadiah nie datangnya dari ENSURVEY..sape yang buat survey pasal AF tempohari confirm dapat pen nie..Cantik tau..special edition lagi..
    Eh..Korang tau ke apa ENSURVEY tu..kalau tak tau klik je link ENSRUVEY nie.
    Ensurvey nie lebih kepada mintak korang jawab soalan survey yang mereka kemukakan…nanti korang dapat duit selepas ensurvey habis di jawab…
    pen nie ada lampu warna warni yang cantik..

    sorry lah kalau tak terang sangat gambar nie..Aku pun heran…ingat ambil gambar pakai tab cantik la…rupanya macam henpon cikai biasa jerk..ke aku yang tak pandai ambil..hehehe…
     oklah korang…salam jumaat dari aku…
  • di pagi hari,  salam ramadhan

    Syawal yang Makin Hampir

    Assalamualaikum
    Alhamdulillah…Hujan pagi nie.Memang lebat pun hujan kat sini…Wah seronok lah ye ada yang sudah bercuti tu.Aku last keje pun esok..Patutnya aku kena keje hari rabu tu,Tapi fikirkan nak buat persediaan ,terpaksalah mintak cuti jugak…nasib baik la hr bersimpati jugak dengan aku nie.Maklumlah tahun nie giliran aku pulak jadi tuan rumah..So kenalah buat persediaan awal…Al-maklumlah..perempuan kan..Banyak benda yang diorang nak fikir dah nak dekat-dekat raya nie.
    Hari sabtu dan ahad lepas memang aku tak sempat nak update blog dan juga berjalan-jalan di blog sahabat handai…Cewah….ade ker sahabat handai tu..of course la ada kan..Semua yang komen kat blog aku,stalker ke..Semua aku kira sahabat  handai..musuh tu,insyallah,mintak jauhkan la..
    Bila dah nak dekat-dekat nak raya nie,mood untuk kerja macam dah zero jerk…En.husband pun dah macam malas je nak bangun..hehehee
    Hari sabtu dan ahad penat dengan kemas rumah,shopping lagi mana yang patut..Punyalah ramai orang hari sabtu tu dekat Jusco..nasib baik kami pergi awal..Taklah terkejar-kejar masa..Tu pun nasib baik sempat lagi berbuka puasa di food court jusco..Cadangnya nak berbuka kat luar la…tapi tak sempat..
    Pada korang yang dah ondway balik kampung tu,berhati-hati ye..memandu dengan berhemah..Ikut laluan yang betul.Dan pastikan banyak rehat.Dah ngantuk tu sila-sila la berhenti ye..
    Mungkin blog nie akan bercuti selama beberapa hari..agak-agak traffic dan pageviews menurun ke tidak…hehehe..Insyallah..kalau ada masa boleh jugak update entry baru..
    Jom mulakan kerja dengan Bismillah..