• COOKINGDIARY,  RESEPI

    Udang Goreng Nestum

    Udang Goreng Nestum | Udang goreng nestum yang cukup mudah aku buat.Campak-campak je dah jadi dah.Memang kemurungan bila tak tau nak masak apa setiap hari.Takkan menu yang sama.Bukan setakat family je boring,orang yang memasak pun boring jugak tau.   Semalam,memang dah lalu lalang resepi pasal udang ni,Nak masak udang goreng butter,aku macam tak berapa nak berminat sangat.Last-last terfikir kat rumah tu ada nestum.Why not aku buat Udang goreng nestum.Naura pun boleh makan.Udang ni memang pebret kakak dan naura.Kalau dia ada kat rumah,menu yang paling mudah aku buat adalah Udang goreng nestum ataupun udang goreng kunyit.Tapi ni aku buat Udang goreng nestum yang senang.Yang tak susah nak buat.Janji ada bahan di…

  • COOKINGDIARY

    Menu Dinner dari dapur Kisahsidairy 150818

    Assalamualaikum Menu DinnerĀ  dari dapur Kisahsidairy 150818 | Selalu sangatkan menu simple.Tapi walau simple.ia tetap sedap untuk di makan.So jom kita tengok apa yang dimasak oleh aku tempohari. Lauk kali ni pun aku masak simple je.Actually apa yang aku ceritakan tentang menu ni adalah salah satu tempat untuk aku asah skill untuk mengambil gambar yang cantik.Banyak aku cuba untuk mengambil gambar yang cantik dan aku akui,aku masih lemah dalam pengambilan gambar ni semua.So dari situlah aku suka bila ada peluang untuk menangkap gambar dan buat satu entry untuk masakkan ni ..So,harap korang takdelah bosan kan..hahaha..Tapi kalau hari-hari cerita pasal review pun tak best jugak kan.Ok,jom tengok apa masakkan yang aku…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE