• Carta pengomen tegar,  thanks to Blogger sayang

    Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Part 2

    Assalamualaikum
    text
    Semalam aku dah pun terbitkan satu entry untuk menghargai 20 top komentar di blog KisahSiDairy nie..
    AKu harap korang dahpun terjah ke blog2 mereke
    Bagi mereka yang ketinggalan untuk menerjah blog mereka,aku sertakan link entry aku semalam untuk kroang ke link mereka..
    Tak rugi untuk korang terjah blog mereka,kerana mereka adalah blogger yang rajin bertandang ke blog-blog aku dan blogger lain..mereka tidak sombong untuk berkenalan baik dengan blogger lama atau baru.
    Disini aku akan sertakan lagi senarai top komentar dari 11-20..yang banyak juga memberi sumbangan backlink pada aku..
    fiza
    Jom Terjah >> http://ourmemoria.blogspot.com
    maaf,xdpt nak siarkan banner shiela sebab tak tahu apa masalah tak boleh nak masuk blog shiela..just bagi link sahaja untuk korang terjah blog dia..
    Jom Terjah >>http://www.sheilashahfiekry.my/
    relaksminda
    Jom Terjah >>http://relakssminda.blogspot.com
    TB
    Jom Terjah>>.http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/
    Jom Terjah>> http://ainimrashihah.blogspot.com
    Jom Terjah >> http://zakiepurvit.blogspot.com/
    Jom terjah >> http://ijamawar.blogspot.com
    Jom terjah >> http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com
    Jom terjah >> http://blogashalya.blogspot.com/
    Jom Terjah >> http://t-karut.blogspot.com
    Alhamdulillah..selesai sudah top komentar blog aku untuk september nie..aku ingat nak adakan setiap bulan..insyallah…
    Terima kasih pada kesemua top komentar Part 2 Kisahsidairy.com
    Harap korang selalu memberi sokongan untuk blog nie..Sebelum tu aku nak minta maaf sebab ambil header korang tanpa persetujuan korang ye,,