ben ashaari cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari kisahsidairy.com

Cabaran 30 Hari – Hari Ke8 | 5 Lagu Cinta Kegemaran anda

Assalamualaikum Fuyyoooo…Nak mengimbas kembali masa cintan cintun jugak nie…eh..tapi tak jugak la…nie aku bagi lagu-lagu yang pernah Mr.Cinta aku ni bagi tau… Ececeh… 1.Selamat Ulang Tahun sayang-Imran Ajmain Lagu nie En.husband pernah bagi kat aku..Dan menjadi kegemaran aku.Setiap kali jugak birthday my husband and me..mesti dia dan aku bagi lagu nie.. 2.Will Always Love U-Whitney […]

cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari kisahsidairy.com pendidikan

Cabaran 30 Entry : Hari 7 : Sejauh mana pendidikan itu penting bagi anda

Assalamualaikum sumber:google occay….nak buat karangan sikit pasal Sejauh mana kepentingan pendidikan tu pada aku. Siapa kata pendidikan itu tak penting…Walau dari mana pun kita berasal,asal kita ada pendidikan,nescaya kita akan berada diatas…betul tak…Kalau kita takde pendidikan,Zero katanya,dimanakah kedudukan kita dalam kerjaya dan kehidupan.. Memang kalau kita takde pendidikan kita masih boleh hidup,tapi untuk mendapat sesuatu […]

cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari kisahsidairy.com

Cabaran 30 Entry : Hari 6 : Apa yang anda makan hari ni

Assalamualaikum Selamat pagi korang…Wake up!! kot-kot ada yang masih tertidur tu…Sila-silalah bangun…Ada ke yang bercuti…wah…bestnya… Oklah…dah ke cabaran hari yang ke 6…Fuhhh….banyak lagi cabaran yang perlu dibuat…Cabaran nie hanya untuk suka-suka je…At least boleh mendisiplinkan diri kita bila diberi task macam nie untuk menjadi Somebody yang berjaya,betul tak..Anngap je macam tu…Tk kiralah samada ni cuma […]

cabaran 30 hari kisahsidairy.com

Cabaran 30 Entry : Hari 5 : 3 Perkara Yang Anda Ingin Katakan Kepada Bekas Kekasih

Assalamualaikum Fuhh…Cabaran hari ke 5…Ni yang…adeh…nak bagitau ke…alamak…acane ni ek… Disebabkan cabaran ini nak menghendakki (eh..betul ke ayat aku ni)aku cerita pasal Ex-BF..meh la aku nak bagitau sikit .so…en.husband…saya hanya menyahut cabaran ye…so u jangan jeleous…hehehehe Apa 3 perkara yang Ingin Anda katakan kepada Bekas kekasih. Perkara pertama adalah Kemaafan Memang sukar nak memaafkan  Ex-B […]

cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari kisahsidairy.com

CABARAN 30 HARI: HARI 4 – BUKU KEGEMARAN ANDA

Assalamualaikum Dah pun masuk cabaran yang keempat…Ramai yang aku tengok meminati novel dan merupakan buku kegemaran mereka.. Sama dengan aku nie lah..Tapi itu dulu la…Memang pengumpul novel dahulu kalanya…masa zaman awal 20-an..Tapi benda nie dah take over oleh adik aku kat kampung.. So semua novel-novel dikumpulkan di kampung..So,no picture at all… Cumanya,aku just nak sharing […]

cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari kisahsidairy.com lifestyle blogger

CABARAN 30 ENTRY : HARI 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Saya

Assalamualaikum Dah pun masuk hari ketiga cabaran 30 entry ni..Alhamdulillah,walaupun masih banyak lagi entry yang perlu disiapkan,akan ku gagahi jua..ececeh.. Untuk hari ketiga nie,apa yang menguatkan saya.aku ambil dari segi kekuatan dalam kehidupan aku ye.. Sesuatu yang menguatkan aku dalam menempuhi hari-hari adalah mereka yang berada di sekeliling aku ni.. sumber :google Yang paling utama […]

cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari kisahsidairy.com lifestyle blogger

CABARAN 30 ENTRY : HARI 2 : 5 CARA MEMENANGI HATI SAYA

Assalamualaikum Fuhhhh….Cabaran hari kedua…adeh…dah banyak kali typo…asyik undo jelah kerjanya…membebel dulu.. sumber:google Susah ke nak memenangi hati aku ni.? Ala..tak susah mana pun…sonang je tau… Nak memenangi hati aku ni bukanlah susah mana pun..kacang je…Yang penting dalam pergaulan haruslah ada: Kejujuran dalam persahabatan..tamo lah kalau depan baik,belakang kata aku macam-macam..pernah terjadi kat aku…sebab tu sampai […]

cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari kisahsidairy.com

CABARAN 30 HARI: HARI 1 – 1 GAMBAR TERBARU ANDA & 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA

Assalamualaikum Menyahut cabaran jugak dari Kelab Blogger Ben Ashaari nie…Walaupun dah ketinggalan 3 cabaran,tetap jugak nak sahut cabaran ni..Baru start hari ni,bermula dari Gambar Terbaru dan fakta tentang diri aku sendiri. Rasa inilah gambar terbaru dengan budak si bambam ni…sejak ada bambam nie,tak pernah lagi ambil gambor sensorang…mendua lebih baik…tak gitu… Ni kira gambar terlatest […]