Showing 5 Result(s)
kisahsidairy.com RANDOM

Bual Kosong di Pagi sabtu

Assalamualaikum Selamat pagi sabtu..Selamat berhujung minggu buat korang.Alhamdulillah,batuk dan selsema berkurangan sedikit.Tapi masih belum pulih sepenuhnya. Walaupun dah pelbagai cara tradisional yang dilakukan untuk menghilangkan batuk dan selsema ni,tapi masih lagi belum pulih.Sampai aku redha je dengan apa yang aku dapat ni.Mungkin pembawakkan baby membuatkan aku jadi macam ni..Insya allah..akan terus bertahan demi baby. Masih diberikan semangat untuk bekerja hari ni,Tinggalkan nur awfiyah dengan babah dia.Sejak nenek awfiyah dah balik …

kisahsidairy.com officemate RANDOM RANDOM sekeliling

Entry Merapu Hari Jumaat

Assalamualaikum Abaikan tajuk yang langsung takde SEO..hewhew…Tengah perah idea apa nak yang di bebelkan pepagi buta nie kan…Mata yang mengantuk,kerana kurangnya tidur…Rasa nak cari bantal je dah nie..Malam tadi Ke Senai,amik adik kat sana…Ada ke Blogger yang duduk dekat Kampung Sepakat Jaya Senai…Angkat kening sikit…Malam semalam,kul 8 lebih lepas dah habis cerita Rindu Awk 200% terus siap-siap keluar rumah…Nasib baik lalu highway,so takdelah menghadap Jammed kan..Balik rumah pun dah lambat …

RANDOM RANDOM

Hadiah Dari EnSurvey

Assalamualaikum Semalam tak sempat nak update pasal nie…Busy dengan kerja yang tak sudah sudah..lepas habis inventory,masa untuk key in semua data data barang pulak..Itulah kerja kerani nie..nak jadi manager lambat lagi. Kepala dah senoneng dari malam tadi..tido pun awal…tapi sempat bangun makan eskrim en,Husband belikan…Ingat dia kat bini dia nie yang suka meroyan..hahaha… Dah..balik pada tajuk asal..hadiah nie datangnya dari ENSURVEY..sape yang buat survey pasal AF tempohari confirm dapat pen …

RANDOM

Mama Aku Ingin Pulang

                  Serius tajuk entry kat atas nie..Waduh…macam ler kampung jauh sangat buat entry nie bagai.Padahal baru minggu lepas balik kampung..Sebenarnya kampung ct dengan tmpt tinggal ct skrg nie xler jauh mane..amik mase lebih kurang 45 minit jerk..Tapi di sebabkan ct nie suka bila berkumpul dengan adik2 kat rumah kampung,tu yang semangat nak balik jerk.Actually adik ct yang baru bersalin tu da ade …