• Archievement,  blog matters

    Saya Sayang Follower Saya

    Assalamualaikum Thanks kat korrang support aku as a blogger.. Walaupun follower aku xla beribu riban, tetapi aku masih lagi menghargai korang yang sentiasa melawat blog aku yang sederhana nie.. Now..Follower aku da  hampir cecah 1K…Satu pencapaian pada aku,mengumpul follower sebegini banyak. Aku tau,tak semestinya follower ramai,mereka akan datang setiap hari kat blog aku nie. Kekadang mereka singgah meninggalkan satu kesan dan xkan jejak balik ke blog nie..Xpe…aku faham.. Big Thanks kerana korang sudi membaca entry2 merapu aku nie. bye 

  • blog matters,  Tips

    Rahsia untuk menaikkan Traffic Blog

    Assalamualaikum Dok sibuk berblogwalking petang 2 nie..Tetibe terbaca satu blog yang memberikan aku tips untuk menaikkan traffic blog..bile dibaca,idea boleh diterima pakai..So why not untuk aku mencuba  Tips/Cara mudah untuk menaikkan Traffic blog nie.Nasib baik la terbaca entry dari http://www.nieyxzha.my/ Caranya:- (Entri ini copy & paste) Cara nya begini: 1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda. 1. http://inblog2share.blogspot.com/ 2. http://www.tengkunizam.blogspot.com/ 3. http://cruelgurlz.blogspot.com/ 4. http://nazzwtf.com/blog/ 5. http://www.bloghanz.com/ 6. http://www.bemiesworld.com/ 7. http://f-shafiqahamiruddin.blogspot.com/ 8 . http://qilarazak.blogspot.com/ 9. http://sayecekla.blogspot.com/ 10. http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/ 11. http://magribmenjelma.blogspot.com/ 12.http://born2touchurheart.blogspot.com/ 13. http://amrafahan.blogspot.com/ 14.http://www.nieyxzha.my/ 15. http://kisahsidairy.blogspot.com/ PERATURAN!!! 1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti…

  • blog matters

    Baru Perasan

    Assalamualaikum Tulun…Tulun….Baru hari nie perasan bile komen blog orang,xde url blog kite pun.. korang faham x,..tu ari hery da tegur..buat DONO je..Sbb x berapa faham.. cane nie…susah ler korangkan nak terjah balik blog nie…ayoyoyo sekarang korang faham x jadi mcm nie… harap2 korang boleh membantu..al maklum ler..x pandai…

  • blog matters

    Peningkatan Blog-Ade Aku Kesah

    Wassup…. cube ler korang perhatikan betul2 blog nie…Korang rase ape lgi yang xelok?? Da berminggu2 dok jenguk2 blog org…follow sekali..tengok le tuto yg best2..try wat kt blog sdiri..pueh le hati sikit.. Tapi rase mcm ade yg xkene lagi.. oklah…nk pk lagi nie… Korang jeling2 la mne yg xbest dlm blog nie..tetibe je rase nk cantik2 kan blog nie..dlu xde nye..layan jerk klah korang…waktu untuk tidur..Sang Suami kurang sihat..nk kene beri perhatian lebih skit..baru suami sayang..korag teruskan berblogwalking kt blog cantik nie ea..(cantik ke..perasan sendiri jerk)

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE