BLOG MATTERS RANDOM

Saya Sayang Follower Saya

Assalamualaikum Thanks kat korrang support aku as a blogger.. Walaupun follower aku xla beribu riban, tetapi aku masih lagi menghargai korang yang sentiasa melawat blog aku yang sederhana nie.. Now..Follower aku da  hampir cecah 1K…Satu pencapaian pada aku,mengumpul follower sebegini banyak. Aku tau,tak semestinya follower ramai,mereka akan datang setiap hari kat blog aku nie. Kekadang […]

BLOG MATTERS Tips

Rahsia untuk menaikkan Traffic Blog

Assalamualaikum Dok sibuk berblogwalking petang 2 nie..Tetibe terbaca satu blog yang memberikan aku tips untuk menaikkan traffic blog..bile dibaca,idea boleh diterima pakai..So why not untuk aku mencuba  Tips/Cara mudah untuk menaikkan Traffic blog nie.Nasib baik la terbaca entry dari http://www.nieyxzha.my/ Caranya:- (Entri ini copy & paste) Cara nya begini: 1. Tulis posting artikel seperti posting […]

BLOG MATTERS

Baru Perasan

Assalamualaikum Tulun…Tulun….Baru hari nie perasan bile komen blog orang,xde url blog kite pun.. korang faham x,..tu ari hery da tegur..buat DONO je..Sbb x berapa faham.. cane nie…susah ler korangkan nak terjah balik blog nie…ayoyoyo sekarang korang faham x jadi mcm nie… harap2 korang boleh membantu..al maklum ler..x pandai…

BLOG MATTERS

Peningkatan Blog-Ade Aku Kesah

Wassup…. cube ler korang perhatikan betul2 blog nie…Korang rase ape lgi yang xelok?? Da berminggu2 dok jenguk2 blog org…follow sekali..tengok le tuto yg best2..try wat kt blog sdiri..pueh le hati sikit.. Tapi rase mcm ade yg xkene lagi.. oklah…nk pk lagi nie… Korang jeling2 la mne yg xbest dlm blog nie..tetibe je rase nk cantik2 […]