• BIG BAD WOLF

    Big Bad Wolf 2019 di Mydin Mutiara Rini Skudai Johor

    Big Bad Wolf 2019 di Mydin Mutiara Rini Skudai Johor | Hari sabtu lepas umi dah kesini.Plan memang nak pi borong buku budak-budak ni.So far pergi sabtu hari tu, terjumpa sekali blogger Juju, tapi dok kalut dengan anak-anak, sampai lupa nak berselfie dengan dia..Maafkan umi ye 😆  😆  😆  Seperti yang korang sedia maklum BIG BAD WOLF 2019 sudah berada di Johor dari 21 mac lagi tau.Umi ada kongsikan di entry INI . Ini adalah kali pertama umi menjejakkan kaki ke BIG BAD WOLF di Johor ni tau.And of course umi dah plan siap² buku apa yang umi nak cari.Dah target jugak berapa budget yang umi spend untuk BBW ni. Big…