• BEAUTY,  produk review

    Detox Badan dengan Vitamin C Raissa

    Assalamualaikum Detox Badan dengan Vitamin C Raissa | Ada sesetengah orang tak tahu apa sebenarnya detox dalam diri seseorang tu.Betapa perlunya kita membuat detox ni untuk jadikan diri kita sihat.   APA ITU DETOX Detox adalah proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia.Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati,usus dan ginjal.Bila kita berpuasa,badan akan melakukan proses detox semulajadi.Detox ini dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih dan segar.Detox juga memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.   10 SEBAB PERLU DETOX 1.KELUARKAN TOKSIN Kehidupan kita zaman kini banyak terdedah kepada toksin seperti bahan kimia,pengawet dalam makanan dan pencemaran air…

  • BEAUTY,  produk review

    Althea Turns 3 | Real Fresh Skin Detoxer from Welcome Gift Box

    Assalamualaikum Althea Turns 3 | Real Fresh Skin Detoxer from Welcome Gift Box | Happy Birthday Althea.Nampaknya Usia Althea.kr dah masuk tahun yang ketiga.Semakin bertambah juga Produk baru dari Althea ni.Dan tahun ni menjadi rezeki bagi aku sebab terpilih untuk menjadi Althea Angels Ambassador untuk memperkenalkan produk-produk baru keluaran Althea ni.Tahniah Althea yang tahun demi tahun semakin berkembang kena dengan tema tahun ini iaitu  “SPREAD THE WING”   Untuk Welcome gift ni,Althea memperkenalkan satu set produk iaitu FRESH SKIN DETOXER  yang hanya 10 saat sahaja menggunakannya.Sebelum tu jom kita tengok apa yang terdapat di dalam Welcome box dari Althea ni. Welcome Box From Althea Spread Your Wings Make up Bag…