artis Flop Poppy One Night In JB 2019

Flop Poppy One Night In JB 2019

Flop Poppy One Night In JB 2019| Mesti ada di antara readers umi yang meminati lagu-lagu dari kumpulan Flop Poppy kan.Begitu jugaklah dengan umi ni hah.Memang minat dengang lagu-lagu Flop Poppy dari zaman sekolah lagi.Kalau korang ingat,lagu apa yang pernah meletop dan menjadi siulan korang dulu-dulu.Zaman korang bercinta mesti sukakan lagi ni kan. Antara Lagu-lagu […]

artis kisahsidairy.com

Gambar Majlis Persandingan Shuib Dan Sarah

Assalamualaikum Dah banyak ura-ura sebelum ni,Shuib bakal mengadakan majlis Persandingan yang sepatutnya telah diadakan masa mereka berkahwin dahulu..Tapi disebabkan dahulu dia belum mampu untuk membuat majlis yang begitu grand,tapi kali ini,dia merealisasikan impian mereka untuk bersanding..At least dia menghargai isterinya sarah yang menerima diri dia seadanya..Of course,mereka bahagia sekarang ni kan..Jom lihat Majlis persandingan Shuib […]

artis kisahsidairy.com

Gambar Sekitar Majlis Pra Perkahwinan Anzalna Nasir dan Haniff

Assalamualaikum Si Cantik manis Anzalna Nasir akan menamatkan zaman bujangnya pada 21 Februari ini.Rakan-rakan dan adik beradik Anzalna telah mengadakan Majlis Pra Perkahwinan bertemakan figura babies. Tak sangka jugak kan,adik beradik Anzalna semua cantik-cantik.Tak sabar pulak aku nak tengok Majlis resepsi mereka ni..MEsti Anzalna nampak lagi cantik kan. Semua gambar yang diambil cantik-cantik belaka.Moga Perkahwinan […]

artis kisahsidairy.com lifestyle blogger

Fahrin Dah Selamat Jadi Suami Orang

Assalamualaikum Alolo…Tetiba mood kecewa sebab abang sado idaman hati Si Fahrin Ahmad dah pun bernikah hari ni dengan Elena Eleas.Adeh… Mesti ramai wanita kat luar sana yang dok frust menonggeng sebab abam sado ni dah kawen kan.Mana taknya,Ramai kot dok usha dia,tetiba dia buat kenyataan akan berkahwin hari ni..Uishh..takde ribut,takde ape,tetiba nak kawen..Pandai kot dok […]

artis kisahsidairy.com Sharing

Biduanita Negara Sharifah Aini Meninggal Dunia

Assalamualaikum Daripadanya kita datang,dan kepadanya kita kembali..Kembalinya allahyarhamah Sharifah Aini di bulan Mulia ini..Alhamdulillah..Beliau disahkan meninggal dunia pada pukul 1.26 pagi akibat jangkitan pada paru-paru. Memang lately nie jarang dengar khabar tentang beliau kan..Rupanya beliau dah lama sakit..Tu yang kurang aktiviti nyanyian.. Memang aku sukakan nyanyian dan lontaran lagu-lagu beliau..Syahdu dan mendayu-dayu.. Semoga anaknya Aliff […]

artis

Hanez Suraya Dan Mr.R

Assalamualaikum Sebenarnya bukan niat aku nak mencampuri urusan artis dalam blog ni,tetapi sedikit tekilan dan sedih apabila ianya datang dari masyarakat kita sendiri.Akibat terlalu nak sharekan cerita peribadi,akhirnya terjerat leher sendiri. cdt :beautifulnara Hati wanita mana yang tidak terusik dengan kenyataan seperti itu.Walau sekuat mana pun wanita,dia akan tetap kalah dengan emosinya.. Kata kata pedas […]

artis INFO Semasa

Azean irdawati -perginya seorang seniwati

Assalamualaikum Dikejutkan dengan  berita kematian seorang seniwati berbakat iaitu Azean Irdawaty hari ni amat terkesan di hati peminat dan keluarga. Azean Irdawaty , 63 tahun telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada 7.29 malam tadi di Hospital Universiti, Petaling jaya. Allahyarhamah Sebelum ini menghidap tumor dan lympadhema selama 5 tahun. Aku memang suka watak watak yang […]

artis gossip artis

Dah Pun bergelar Datuk

Assalamualaikum Sedang aku menerjah di blog otai nie,ternampak satu entry..ehh….bukan..terbaca satu entry bertajuk “ (TAHNIAH)Ramli Sarip & Rosyam Noor Terima Gelaran Datuk klik link ni untuk info lanjut…hehehe gambar dari Beautifulnara Tahniah kepada mereka kerana sekarang nie mereka dah bergelar datuk..Wah…rezeki mereka kan..Oklah…mereka pun dah lama dalam industri…Rezeki masing-masing.. Bukan Mereka sahaja yang bergelar datuk,seorang […]

artis keek

Pelakon hebat dan berbakat @zulinfarah di studio HOTFM!

Assalamualaikum Aku teruja dengan minah nie sorang..Aku pernah tengok dia berlakon dalam cerita apa ek..aku tak ingat…tapi sebentar tadi aku ada tengok keek farah,zulin farah ada buat pengacaraan dalam pelbagai bahasa… rasa seronok pulak.. nie aku bagi link kat korang…cer tengok…memang superb minah nie.. keek Farah fauzana …klik link nie ea..maklumla..aku tak boleh nak masukkan video […]

artis Sharing

‘Terima Perubahan Saya Secara Perlahan-Lahan’ – Lisdawati

Assalamualaikum Lisdawati memberitahu memakai tudung adalah salah satu proses dalam menjadi seorang insan yang baik. KUALA LUMPUR: Aktres Lisdawati berharap peminat tidak terlalu mengharap dia akan terus menjadi seorang muslimah yang sejati selepas mengambil keputusan untuk memakai tudung kira-kira tiga minggu lalu. Lisdawati berkata, sebagai manusia biasa masih banyak perkara yang perlu diperbaikinya dan menutup aurat […]