• Archievement

    Follower Yang ke 1000-Alhamdulillah

    Assalamualaikum

    Alhamdulillah…
    follower telah menjejakkan kaki ke angka 1000..bukan senang nak  kumpul follower sebanyak nie..
    dan bukan senang nak mengajak orang untuk selalu datang ke blog kita dan membaca tulisan kita nie..
    Kekadang ada entry-entry yang tak kena d mata mereka untuk membacanya..
    Tapi sekadar ikhlas untuk berkongsi cerita dengan korang..Jadi seikhlas hati korang untuk membaca dan memberi komen..Aku sangat2 menghargai…Perkataan aku dalam blog nie mungkin terlalu kasar..tapi sebelum tu,ingin aku memohon maaf terhadap penggunaan aku itu kerana aku itu adalah tentang blog aku..
    harap korang semua terima aku seadanya di alam maya ini..
    Terima kasih kepada follower bertuah yang ke 1000..kalau dia tak mention dia adalah follower yang ke 1000 tu, memang ler aku tk tahu follower da jejak ke angka itu…alhamdulillah..
    jom aku nak kenalkan korang dengan follower bertuah aku nie..harap korang sudi memfollow beliau kerana  blog beliau penuh dengan isi dan kebanyakkan nya yang aku lihat..si pemilik blog ini suka benar dengan travelling dan di ceritakan tentang isi kandungan yang padat tentang apa jua yang di tulisnya itu..
       Skampung
    sila klik banner nie untuk terus ke blog beliau
    Pemilik blog ini bernama ORGA.untuk berkenalan dengan orga ,jemput singgah ye


    Korang nak klik banner tu pun xpe…


    Kepada korang,thanks for your support k..
    korang kekuatan aku untuk terus bekongsi cerita…


  • Archievement

    Dapat 500 Point Dari HiShop

    Assalamualaikum

    Xsangka dapat 500 point dari Hishop…Tuari aku ade daftar untuk “Are You Blogger”.Maknenye aku kene buat entry tentang product dari Hishop dan linkkan entry aku ke Web Hishop…
    Dan disebabkan entry nie la aku dapat point dari hishop…emmm…tu belum beli product dari Hishop lagi tu..
    Nak bukti aku dapat 500 point tu ?
    Dan kalau korang nak jugak join dan dapat point dari hishop…korang boleh ke website HISHOP nie
    Klik sini la senang kalau korang nak join..dan ikut arahan selanjutnya..
    aku da berangan nak beli perfume yang comel nie

    Hunca She Crazy Set (50ml EDT + Watch)

    Harga : rm59.00
    Nie memang aku nak beli sbb ade free jam tu..nampak cantik
    She Is Crazy… is a floral – fruity fragrance with a woody background.

    Top notes: bergamot, mandarin, lemon, pear and fig. 
    Heart: peony, lavender, cyclamen, ylang-ylang and jasmine. 
    Base: sandalwood, amber, cedar and musk.

    Hunca Cosmetics was established in 1957 and sold in 55 countries worldwide.
    dan satu lagi yang menarik perhatian aku nie hah
    Bloop Kimmi Doll Millie EDT Miniature 5ml

    Bloop Kimmi Doll Millie EDT Miniature 5ml

    Harga : rm49.00
    comel tak…
    Made in France, this perfume is bottled in a cute little Japanese Girl.

    Millie is a deligthful frangrance with top notes of grapefruit, tangerine & blackcurrant. It then opens into cherry blossom, raspberry & lily of the valley and ends with the sweet notes of vanilla bean, sandalwood and musk.

    cantik tak Kak Ton…mueheheee…
    so kalau korang nak jugak point tu..just ikut cara -cara yang ditunjukkan ye…
    bye..
  • Archievement,  blog matters

    Saya Sayang Follower Saya

    Assalamualaikum


    Thanks kat korrang support aku as a blogger..
    Walaupun follower aku xla beribu riban, tetapi aku masih lagi menghargai korang yang sentiasa melawat blog aku yang sederhana nie..
    Now..Follower aku da  hampir cecah 1K…Satu pencapaian pada aku,mengumpul follower sebegini banyak.
    Aku tau,tak semestinya follower ramai,mereka akan datang setiap hari kat blog aku nie.
    Kekadang mereka singgah meninggalkan satu kesan dan xkan jejak balik ke blog nie..Xpe…aku faham..
    Big Thanks kerana korang sudi membaca entry2 merapu aku nie.
    bye