• appointment,  Nagging

    Setiap kali ke Hospital

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Masuk lewat sikit hari ni,Anak dara sorang tu,malam tadi tak keruan lagi.Risau pulak bila malam je dia demam,lepas tu tumbuh pulak banyak ruam-ruam kat badan.Kata doktor tak perlu risau sebab bukan campak or chicken pox.Eh…aku tak sure samada dua-dua tu sama jenis ke tidak. Kalau diikutkan nak je cuti lagi sehari,tapi disebabkan AL tak de,jadi terpaksalah mak masuk kerja nak oii..Jadi bertabahlah mak menahan segala sengsara dok ingatkan anak kat rumah.Harap dia ok je dengan babah and nenek.And of course,sebelum tinggalkan dia dengan babah,banyak dah input bagi kat babah.Banyak dah senarai yang perlu babah buat hari ini..Siaplah kalau babah tak buat..hahahaha… Oh ya,harap korang tak muak dengan…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE