Showing 193 Result(s)
Perlu Atau Tidak Supplemen Untuk Anak-Anak
PRODUK REVIEW

Perlu Atau Tidak Supplemen Untuk Anak-Anak

Perlu Atau Tidak Supplemen Untuk Anak-Anak | Umi pun tak pasti sebenarnya bagus atau tidak untuk berikan mereka ni makanan tambahan.Tapi apa yang umi baca ianya sangat perlu jika… Jika apa? Jika mereka kekurangan vitamin yang diperlukan dalam badan.Bukan sahaja vitamin malahan sumber lain yang tidak mencukupi dalam badan mereka. Sebenarnya ikutkan dari apa yang umi baca, jika anak-anak kita cukup pengambilan karbohidrat dan sumber vitamin dari makanan, tak perlu …

Pencuci Muka Aloe AC Clean Bubble Cleanser dari Hansagee Nature
PRODUK REVIEW

Pencuci Muka Aloe AC Clean Bubble Cleanser dari Hansagee Nature

Sekian lama umi tak bercerita pasal produk kecantikkan ni.Untuk entry ni umi bercadang nak bercerita sedikit tentang satu produk dari Korea yang menggunakan ekstrak dari Aloe Vera iaitu Pencuci Muka Aloe Ac Clean Bubble cleanser  dari Hansagee Nature ni lain dari yang lain. Korang pun tau kan, banyak betul kegunaan dan khasiat dari Aloe Vera.Produk kali ni adalah dari Hansagee Nature iaitu Pencuci muka Aloe Ac Clean Bubble Cleanser. Dulu …

ubat rambut gugur
PRODUK REVIEW

Rawat rambut bermasalah dengan Prodruff Behindskin

Stress tau mak bila ada 3 masalah ni.Dah la gatal kulit kepala,kelumumur ditambah pulak dengan rambut gugur.Jangan risau sebab ia boleh Rawat rambut bermasalah dengan Prodruff Behindskin Serius stress .Lagi pulak yang bertudung tu,bila dah gatal kulit kepala,pakai tudung,rasa serba tak kena je.Macam nak hagung kepala kat dinding..hahahaha…   Sebenarnya ada je tips hilangkan kelumumur,rambut gugur dan kegatalan kepala.Tapi tu pun kita kena rajin.Macam umi dulu kan,dah pelbagai syampu dan …

Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask beri kelembapan pada kulit
PRODUK REVIEW

Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask beri kelembapan pada kulit

Mana nak cari face mask yang boleh memperbaiki masalah kulit kering dengan kelembapan selama 72 jam.Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask ini mungkin dapat membantu korang memberikan kelembapan terbaik pada kulit Actually umi memang suka pakai face mask ni tau.Nak membelai muka ni kadang-kadang takde masa sangat.sSo, bila masanya umi boleh pakai facemask ni kan? So, bila menggunakan face mask ni, dalam masa yang sama boleh merilekskan sedikit badan yang …

feminine wash rahsia puteri
PRODUK REVIEW

Rahsia Puteri Feminine Wash Selesa Sepanjang Hari

Rahsia Puteri Feminine Wash Selesa Sepanjang Hari | Umi pasti setiap wanita menitikberatkan penjagaan intim kan? Jika tidak diambil berat, maka akan terjadilah perkara yang tidak diingini seperti kegatalan, keputihan dan masalah-masalah lain yang timbul.   Siapa yang selalunya ada masalah sebegini. Tak semestinya mereka yang berkahwin sahaja tau.Yang belum berkahwin pun ada masalah-masalah keputihan, kegatalan dan sebagainya.Kadang tu sebab hormon masing-masing jugak. Bahagian intim kita ni uni dan memerlukan …

PRODUK REVIEW

Collara Whitening Booster atasi masalah period?

Collara Whitening Booster atasi masalah period? | Apa lagi kehebatan Collara Whitening Booster ni selain buat kulit putih gebu satu badan? Kalau korang baca entry umi di sini, pastinya korang tau kan kehebatan Collara Whitening Booster ni.Umi recap baliklah apa kelebihan pengambilan Collara Whitening Booster ni Collara ni bukan sahaja memutihkan, ada lagi kelebihan lain yang perlu korang tahu, baca di bawah ni ye. Mencerahkan kulit Mencerahkan 1 badan Menaikkan …

peluang bisnes soya
PRODUK REVIEW

Jana Pendapatan Dengan Mesin Soya

Jana Pendapatan Dengan Mesin Soya|Mesin soya digunakan untuk menjadikan proses pengeluaran air soya lebih cepat, lebih efisien dan menjimatkan masa. Mesin kacang soya moden kini dilengkapi dengan penapis. Penampilan mesin juga lebih menarik, mudah dikendalikan dan cekap. Selain kacang soya, mesin ini juga boleh digunakan untuk produk berasaskan beras. Perniagaan air soya juga tidak asing lagi di negara kita. Ia sangat popular dan terdapat ramai orang telah menceburinya kerana mampu …

kurma ajwa asli rihura herbs
PRODUK REVIEW

11 Sebab kenapa perlu pilih Kurma Ajwa Asli Madinah keluaran Rihura Herbs Enterprise

11 Sebab kenapa perlu pilih Kurma Ajwa Asli Madinah keluaran Rihura Herbs Enterprise| Tak kiralah bulan puasa atau tak bulan puasa pun, ramai yang mengamalkan pengambilan Kurma untuk kesihatan mereka. Umi juga mengambil kurma tak kiralah di bulan puasa ataupun tak.Korang taukan, khasiat yang ada pada kurma tu sangat banyak.Apatah lagi kalau dapat kurma ajwa asli Madinah yang boleh dikatakan mempunyai gred premium yang tinggi.Apa yang umi taulah kan, kurma …

Collara By Mylara Skincare Untuk Kulit Lebih Cerah Dan Sekata
PRODUK REVIEW

Collara By Mylara Skincare untuk kulit lebih cerah dan sekata

Collara By Mylara Skincare untuk wajah lebih cerah | Hari tu umi ada post dekat IG tentang produk terbaru yang umi cuba. Actually produk ni dah lama jugak dipasaran, dan dah mendapat sambutan hangat tau.Testimoni pun bukan kaleng-kaleng. Korang pernah dengar tak tentang Collara By Mylara Skincare ni.Meh umi cerita sedikit tentang Mylara Skincare ni sebelum umi bercerita lebih lanjut tentang testimoni umi sendiri selepas mengamalkannya selama lebih 9 hari. …