• ads,  kisahsidairy.com,  nuffnang

    Nuffnang : Atria World Book Fest March 2016

    Assalamualaikum
    World book day is a celebration of authors, illustrators, books.
    It’s also a celebration of reading designated by UNESCO marked in over 100 countries all over the world.
    Atria World Book Fest March 2016
    This year Atria Shopping Gallery is organising the World Book Fest with loads of fun activities to encourage children to explore the pleasures of books and reading this school holiday : Study smart, play hard.
    Join the event to get regular updates on the activity line up, redemptions and loads more happening at the Atria World Book Fest.
    On Ground Activities:
    – Giant Jumping Teapot
    – Kiddie Car Ride
    – Play House
    – F8 Photo Booth
    – Times Bookstore
    – Reading Corner
    – Jungle Gym Art& Craft
    – Thomas & Friends
    – Edutainment Corner
    Check out the Activity schedule for #AtriaWorldBookFest
    Which activity are you looking forward to join?
    * Pre-register at the Concierge Counter, Concourse floor.
    Valid for kids aged 4 -12 years.
    Limited to 25 kids per activity.
    Date: 2 Mar – 27 Mar 2016
    FB: Atria Shopping Gallery
  • ads

    Tercicir Satu Dari iklan Nuffnang

    Assalamualaikum
    Thanks a lot to fais aka minuska sebab ingatkan akak tentang kehilangan satu banner iklan dari Nuffnang..Risau jugak kalau Nuffnang dapat tau,terus merajuk..ha!!! sape nak pujukkan..Dah bagi tajaan(ceh..lawak je tajaan..bajet retis)
    Wahai Nuffnang jangan merajuk ea…sebab aku malas nak tukar-tukar banner lagi nie…nak setia pada yang satu wat masa nie…
    Oleh sebab itu akak hadiahkan fais hadiah nie..jangan bagitau sesiapa tau apa didalamnya..hehehe
    Nuffnang
    korang nak bukak pun boleh jugak..hehehehe…
  • ads,  nuffnang

    ACER RM200 Program Rebat Pelajar

    Assalamualaikum
    Acer Malaysia sedang melancarkan program rebat rm200 untuk pelajar yang ingin membeli tablet atau notebook.
    Picture1
    Rebate ini dilancarkan oleh Acer untuk membantu pelajar-pelajar yang memerlukannya.Rebate Rm200 ini adalah untuk pembelian Iconia W3 Tablet dan juga Notebook Aspire V5.
    Picture2
    Pelajar hanya perlu menunjukkan Student ID  untuk mendapatkan diskaun atas barangan ini.
    Picture3
    Bagi setiap pembelian yang dibeli,Acer Malaysia akan menderma paket makanan kepada  international hunger relief agency Stop Hunger Now.At least sambil korang beli korang menderma jugak kan..
    Korang boleh melayari  Facebook Page  dan juga Fundraiser Page untuk keterangan lanjut.
    Mesej ini dibawakan oleh Nuffnang.
  • ads

    Nuffnang Dan Kehilangan kisah Si Dairy

    Assalamualaikum
    Lega rasanya bila dah boleh nak menaip entry.Tadi aku try publish melalui tab,tapi tak keluar-keluar..Mybe penggunaan internet dah berlebihan menyebabkan line slow.Hadoiii..
    Rasa hilang segala kebosanan dari semalam.Apa taknya,bila tak boleh nak update entry,tak boleh nak buat kerja,dan tak boleh nak blog hoping kat blog2 korang..stress mak!!
    Sebabnya adalah kerana server disini ada problem.Dari pagi semalam tak settle2 jugak..petang nielah baru kembali as a normal.Alhamdulillah..Walau kerja berlambak,aku akan settlekan satu-satu..janji no pending jon for next week..sebab next week ,hari pertama dalam seminggu tu,pagi2 aku dah kena publish report..Boss nak tengok anak buah dia nie buat keje ke tak..Tak pernah missed out satu pun kecuali aku ada emergency leave..Tapi gaji tetap tak naik..benciiii…
    Tapi korang ada perasan  sesuatu tak dekat bawah nie  nuffnang ada sediakan Poll 2.0
    macam aku nie
    kalau korang nak try macam aku boleh check acc nuffnang korang..
    Satu lagi,thanks kat nuffnang bagi BE kedua untuk aku..
    kalau ada Iklan dari Digi tu..korang  rajin2 lah tekan yek…satu lagi sila jawab pertanyaan poll 2.0 aku tu ea…macam nak jawab soklan spm jerk..kacang je lah..hehehehe..
    Eh…dah start nak blog hoping nie..join segmen rakan-rakan…mati akal rase sehari tanpa blog nie..adoyaii
  • ads

    Pelan Terbaru Prepaid Mobile Internet-DIGI

    Assalamualaikum
    Digi Telah memperkenalkan Pelan Terbaru Prepaid Mobile untuk kegunaan semua.Nikmati internet tanpa batasan dan bersosial dengan pelan terbaru DIGI
    Promosi sehinga 30 september 2013.jangan lepaskan peluang anda
                                   
    Daily RM1 (100MB) 1am – 7pm

    RM1 / day 
    100MB daily usage quota (1am – 7am only)
    + Unlimited Social Messaging**
    Daily RM3 (150MB)
    RM3 / day  Limited Time Promo!*
    150MB daily usage quota
    + Unlimited Social Messaging**
    Weekly Social Messaging RM5
    RM5 / week  Limited Time Promo!*
    Unlimited Social Messaging**
    Weekly RM7 (100MB)
    RM7 / week  Limited Time Promo!*
    100MB weekly usage quota
    + Unlimited Social Messaging & Internet Surfing**
    Weekly RM15 (450MB)
    RM15 / week 
    450MB weekly usage quota
    + Unlimited Social Messaging**
    Monthly RM18 (250MB)
    RM18 / month  Limited Time Promo!*
    250MB monthly usage quota
    + Unlimited Social Messaging & Internet Surfing**
    Monthly RM30 (750MB)
    RM30 / month  Limited Time Promo!*
    650MB 750MB monthly usage quota
    + Unlimited Social Messaging & Internet Surfing**
    2 Months RM60 (1.5GB)
    RM60 / 2 months 
    750MB monthly usage quota
    + Unlimited Social Messaging**
    Monthly RM48 (2GB)
    RM48 / month  Limited Time Promo!*
    1GB 2GB monthly usage quota
    + Unlimited Social Messaging**
    Monthly RM68 (5GB)
    RM68 / month  Limited Time Promo!*
    3GB 5GB monthly usage quota
    + Unlimited Social Messaging**
    WhatsApp – 5 Days RM5 (100MB)^
    RM5 / 5 days  Limited Time Promo!*
    100MB usage quota for 5 days
    + Unlimited WhatsApp Messenger
    Mobile Internet Max 8 (Default Plan) Max. RM8 / day (30sen / 30KB)
    Max. 30MB daily usage quota; Pay-As-You-Use
  • ads

    DIGI MENANG BESAR CONTEST

    Assalamualaikum
    klik sini
    Snap up a big, super stash of cash!
    Reload a minimum of RM10 into your DiGi Prepaid™ account and stand a chance to become one of the big winners to take home up to RM1,000,000 in cash and prizes! Want to know how? Just scroll down to find out.

    Promotion Period: 6 May – 23 June 2013