Showing 13 Result(s)
RANDOM

Setelah 2 Hari berlalu

Assalamualaikum Selamat pagi ols…Setelah 2 hri bercuti….rase nk cuti lagi.nk sambung lagi…mood nk keje hri nie kureng ckit…Tapi aku gagahkan juga tangan nie untuk menaip segala dokumen yang tertinggal selama 2-3 hri nie..emmmm…kalau la dapt cuti panjang…adoyaiiiiiiiiii opssss…pertama ali buat entyr di opis…nak tau knp?tetibe semua yang di block selama ini da tak di block lgik..xtau ler knp?so aku mengambil kesempatan ini untuk buat entry… hahahah..entah -entah nie hanyalah perangkap …

RANDOM

Si Kembar 3

                                                                       Assalamualaikum Selamat malam wahai bloggers…Haha…cantik punye ayat kan.. hemmmm…dok berangan -angan nie tentang entry nie… Dulu mase gi  KL berjalan-jalan, pernah la snap pic si kembar nie…memang xpercaya..tp bila tnya sang lelaki sebelah mereka tu(ayah …

RANDOM

Lisa Surihani ♥ Yusry

                                                                        Assalamualaikum Hi Blogger….Haha..Tajuk kat atas menunjukkan yang aku nie sebahagian peminat Lisa & Yusry.. Walaupun Entry nie baru jek dikarang..xbermakna aku nie da terlepas kereta api..tapi sibuk mengalahkan artis la jugak… Serius…punye la kacak dan cumel pengantin nie..mengingatkan aku kala-kala aku jadi pengantin satu masa dahulu(peh ayat) Seelum terlambat..aku nk sangat wish Selamat pengantin baru utk uols berdua walaupun aku tahu..bukan korang bace pun entry aku nie..haha…saje syok sendiri.. …

RANDOM

Cuti Hari Isnin

                                                                   Assalamualaikum Hi ols….Hari nie hari isnin..hari cuti untuk aku..haha..hari nie aku da poteng…eh…bukan pontengla… aku mc…Pergi klinik kul 9 pagi..tpi da ramai sangat orang yang dok menunggu giliran.. Al-maklum la…hari isnin…mase aku datang tu giliran yang ke 17..sedangkan nombor giliran aku ke-34..peh…jauh sey aku kene tunggu…tapi tunggu punye tunggu pukul 11 lebih la kot..sampi la giliran aku. Tujuan aku gi hospital tu untuk buat pemeriksaan kesuburan…al-maklum la da setahun …

RANDOM

Xde Mood

                                                                    Assalamualaikum hi Korang..Eda xde mood la sekarang nie nk taip entry..tatau kenapa…sibuk sejak2 nie….penat… emmmm…kene amik vitamin nie…antibodi da lemah… takut …………………… so korang…next time eda wat entry..betul-betul tatau mau tulis ape lagi da..wlupun ade idea…. bye ols…

RANDOM

Kisah Di Petang Hari

                                                              Assalamualaikum ^_^ Hi dudssss…..hehe..Entry lagi….saje nk share pic-pic nie sepetang bersama with my family… Berjumba wamba(xtau mne dapat perkataan nie) di pekan telok sengat..(kota Tinggi,Johor) Klu korang nie orang johor n masih lagi belum ke telok sengat nie jom la..bukan kene sengat pun…tampat untuk beriadah bersama keluarga sambil menikmati makanan dan menghirup suasana pantai…emmm…best…tp xboleh mandi…tp klu korang nk memancing tu boleh la…Kat Telok Sengat nie selalu gak ade …

RANDOM

Jom Xchange Banner Eda

Assalamualaikum…Wassup blogger Hari ini hari ahad…hari untuk merehatkan badan dan minda dari kerja-kerja yang menimbun kt opis tu..adoyaiiiii..(xde kene mngena ngan tajuk entry ni kan).. Korang layan je blues eda hri nie ok Yesssss…da ade Banner..kepada korang tu..jangan segan silu untuk copy banner nie & paste kt blog korang…Jangan Lupe Follow sekali..Banyak manfaat nye..yek je kan..ala…copy je la… TENKIU…veryyyyyyyyyyyyy MUCH………