INFO

Wordless Wednesday #49 – Casio Gshock GMS5600PG

Wordless Wednesday #49 - Casio Gshock GMS5600PG

Wordless Wednesday #49 – Casio Gshock GMS5600PG | Sana sini orang dok bercerita tentang Casio Gshock iaitu model terbaru yang berada di pasaran.

Masa tengok di facebook baru-baru ni, terus rasa berkenan dihati nak memiliki walaupun cuma dalam mimpi 😛 

Harganya pun boleh tahan jugak.Jadi umi cuma pasang angan-angan jelah.

Jom tengok apa Casio Gshock GMS5600PG ni.

casio gshock GMS5600PG

Ini antara warna yang yang terdapat pada Model GM-S5600 Series

Umi berkenan dengan rose gold tu.Haduii..Memang menawan hati gitu

Casio Gshock GMS5600PG

Casio Gshock GMS5600PG

Introducing new compact G-SHOCK models that are great choices for women who prefer mannish G-SHOCK styling.
The iconic square design of the 5600 Series with a metal-covered bezel. All the shock resistance of the GM-5600 in a smaller size for a lightweight and comfortable fit to the wrist.
These designs blend elegance and casualness in ways that make them go great with street fashions. The case and bezel have mirror finishes that enhance the texture of the metal.

Specifications

    • Case / bezel material: Resin / Stainless steel
    • Resin Band
    • Shock Resistant
    • Mineral Glass
    • Pink gold ion plated case
    • 200-meter water resistance

Size of case / Total weight

  • Size of case : 43.8×38.4×10.9mm
  • Total weight : 50g

Source: Casio

Kena tunggu tabung penuh la..Tapi entah bila nak penuh tabung tu..hahahah

 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(5) Comments

  1. nasib baik akk cuma minat jam yg guna jarum

  2. Pahtu jugak ada yang cilok punya version. Jahat giler orang tu post. Hahaha

  3. Cantiknya jam tu ^_^

  4. Smartwatch aku beli pun ada masa tak pakai sebab lupa aje nak mengecas…nampak sangat, sejenis memang tak kisah tak pakai jam hahahaha

  5. cantiknya jam ni, warna rose gold tu memang nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *