nuffnang

Cashout Nuffnang

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺☺Walaupun sedang sibuk untuk menyiapkan task akhir untuk Program JDT Blogger bersama Anak-anak yatim,keluar jugak seketul entry untuk tatapan pembaca..Eh..ada pembaca eh..hahaha..Eh..korang boleh baca entry lepas tentang Program tu di entry Luncheon JDT Blogger

Tetap juga nak update walau satu entry..Jadi blogger pun hati kena kental jugak kan..Ni hah…saja nak up pasal Nuffnang aku yang semenjak dua menjak ni takde mengeluarkan hasil..Aku pun tak tau apa dah jadi pada Nuffnang..Sepi je.Takde pengiklanan..Mungkin blog aku belum dirasa bagus oleh mereka..So mereka tak memilih blog picisan ni untuk letak ads..Ok..takpe..Mungkin bukan rezeki aku lah kan..
Bila tengok hasilnya tak membiak langsung,baiklah aku Cashout je Nuffnang tu..Biarkan dia kosong..Yang ada tu pun dah cukuplah beli pampers dua beg,,Tak banyak mana pun..Malu nak tunjuk..Kita beralih pada mereka yang sudi beriklan dalam blog ni je lah…hahaha
Nuffnang
Dah kosong kembali..Lepas ni tak taulah boleh keluarkan hasil ke tidak..Update pun tak selalu kan.
Kalau dulu memang lebat dengan Nuffnang ni..Satu iklan pun dah lebih dari RM10..Tapi sekarang ni ..boleh kira dengan jari..Tak lebih dari rm0.10  tau..Percaya ke tidak..tolonglah percaya cakap akak ni..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(22) Comments

  1. IK Tia says:

    baru juga cashout beberapa bulan lepas. nak menunggu next cashout memang berjanggut rasanya. hihi

  2. dah cash out juga…tunggu duit masuk…pendapatan nuffnang tak semeriah dulu kan kak eda

    1. kan mar…rasa nak keluarkan je dari blog..geram..haha

  3. percaya, percaya! tp percyalah sy blom pernah cashout lagi, hahah
    tlog la percaya!!..*ngegeee

  4. ok..saya akan percaya

  5. macam ramai jek komplen..dia dah pilih blogger kot..

  6. kita tgh tunggu jugak belum dpt2 lagi

    1. lepas tu tak tau bila nak beranak lagi nuffnang ni

  7. Belum cashout lagi… Dh lama tak tgk nuff

    1. uishh..mesti dah banyak tu maria

  8. dgrnya nuffnang dah takde job. earnings saya pun dah lama tak naik-naik

    1. yelah..sebab tu cashout kan je yang ada tu

  9. Percaya, tapi percaya lah tak pernah jana pendapatan dgn nuffnang. ehehehehe

    1. ok..akak percaya..

  10. Betul.. dah lama Fiza tak cash out. Tunggu nak 20 sen je pun nak dekat setahun. something wrong

    1. tulah…memang malas nak menunggu…

  11. nuffnang sy tak gerak2 ? last2 tinggai

    1. bakal ditinggalkan la tak lama lagi ni

  12. Dulu pernah cuba cash out, bila buat automatic hilang.. eerrr… tak tahu kenapa.

  13. Hampir nak mearjuk dengan Nuffnang ni tapi sabo je la dulu sementara cari pengganti yg lain kan

  14. Sama la baru je cash out sebab tak naik2. Lepas cash out esoknya ada cpuv pulak. Memang diakui iklan nuff tak macam dulu. Dulu ada gak merasa satu iklan dekat Rm8.00 tapi sekarang ni Rm0.20 je pastu tak gerak-gerak dah.

  15. Siqah tak pernah cash out. Takde apa nak dikeluarkan. Huhu. Sendu betul nuffnang siqah. Biarkan jela. Hiks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *