kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 6- Gambar Header Blog kisahsidairy

Assalamualaikum
Meh..meh nak promote sikit Header blog aku ni…Citarasa aku yang diberikan sentuhan yang cantik hasil keras tangan blogger Fiza…Nak order boleh terus pi Blog dia ye
Header blog ni aku tempah dengan Azhafizah .Memang aku puas hati la kerja kerja Fiza…
Jom tengok
Kisah Si Dairy
Kalau cantik tu macam aku..hahahaha…ok..bye

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(14) Comments

  1. Ohsem! cantik menarik tertarik header kak aida 🙂

  2. memang cantik yang baru ni

  3. Mmg cantik & bersesuaian dgn tuan blognya.. 🙂

  4. betoiiiii la ,, cantik,, simple n kombinasi warna yg masyuk….

  5. cantiknya header blog dia… ekin semua header buat sendiri simple3 jer….

  6. Sweet, comel dan cantik..sejuk mata memandang..

  7. Mmg menarik…

  8. memang lawa ^^

  9. Terima kasih akak

  10. lawo kak header akak.. soft2 pink..

  11. cantik menarik

  12. Anonymous says:

    Mmg cntik..

  13. Cantik header, sape design ??

  14. Oh, Azhafizah … Sejukkkk jer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *