kisahsidairy.com

CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 5- Gambar gajet kesayangan aku

Assalamualaikum
Fuhh…hari keempat suda..tak sempat nak update entry selalu sekarang ni.Tapi untuk blog tercinta,gigihkan juga update hari ni
Nak tau gadget kesayangan aku yang ada sekarang ni..Satu je pun..tak banyak…Tapi takde gambar yang betul betul dari gadget aku ni..so aku google je gambar gadget yang aku ada..
Nilah gadget kesayangan aku.Bewarna putih ..masih lagi dalam keadaan yang baik.Ni lah yang tolong aku dalam aktiviti blog..Dah dekat 2 tahun aku guna tab ni..alhamdulillah..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(4) Comments

  1. Bnyk jasanya tu.. syukurlah kan.. 🙂

  2. Alhamdulillah…

  3. Mempermudahkan berblogging gitu

  4. Kena sayang lebih pada gajet itu… hehe..
    jasamu dikenang kan.. hehe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *