RANDOM

Blog Under Service

Assalamualaikum
Wah…Tenang rasanya bila dapat tengok dan menaip entry hari nie.Setelah beberapa hari Blog nie Under Service..Perbetulkan apa yang patut.
Kalau dlu suram je kan…sekarang dah nampak keceriaan blog.Cer korang komen sikit.
Pastu tepuk tangan tanda terima kasih kat Deno.Budak kecik tu lah yang telah mencantikkan blog aku yang dulunya suram je..Sekarang dah ada warna warni…comel kan…
Thanks kat Deno yang sudi melayan karenah akak ni yang super cerewet.ngada nak cantik bagai…Tapi Traffik tak tinggi mana pun..
Mungkin ada kawan-kawan yang tuari nak blogwalking kat blog yang super x famous nie,xboleh nak masukkan..Sebab Deno dah privatekan blog nie untuk orang2 VVIP sahaja..hahaha…Untuk tugas menservice la kononnya…
Dan sekarang Hasilnya…Alhamdulillah…
Perbezaan banyak tau…Tang HEader tu.
Dulu
Sekarang
Siap ada banner lagi…

                                                 
                                                        

Comeyy tak Kak Ton

okalh…dah nak start buat keje…sat gi nak bw kat blog kengkawan pulak…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(11) Comments

  1. Zee Suhaini says:

    cantik dah rumah selepas direnovate..nampak kemas skit..

  2. Nurfaezah Abdullah says:

    fae x pandai edit2 blog huhu waaa cantik blog header awk sekarang 😀

  3. Hai..dah lama tak BW sbb bz sikit kebelakangan nie…
    Anyway nice header…
    Nampak tenang…pink lover gitu..
    Jemput singgah nanti…
    Jom follow mem follow…
    Salam kenal.

  4. Oh… dah renovate rumah ye. Cantiklah. Kakak tak pernah renovate rumah kakak tau. Plain dari dulu hingga kini…

  5. Alolo adik terkejut cik akak singgah belog adik…ingatkan salah belog tadik..rupanya memang betol lah…hihi…sweet cantik..hihipandai dik no buat eh 🙂

  6. cantik sungguh blog ini sekarang.. tengok header tu sangat menarik.. kemas je susunannya..

  7. rumah baru diubahsuai memanglah nampak cantik ! serius memang sedap mata pcl memandangnya…

  8. laaaa patutlah kenit masuk beberapa ari lepas takleh..ingatkan dah kene block wakakaka. Cantik header yang baru ni sis…syokla dia makin galak bersemangat nak berblogging ye (^_^)

  9. Mieza Jhaa K says:

    Patut la dlm smartphone nmpak lain semacam je..hehe…cantik.. i like

  10. Mmg cun.. kaler pink pulak tu.. love it..

  11. patut cantik blog n..upernya dah renovate ya,…kak intan suka..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *