Blog Di Serang Malware dari Pingbusuk.org - Kisahsidairy.com

Blog Di Serang Malware dari Pingbusuk.org

Blog Di Serang Malware dari Pingbusuk.org

Assalamualaikum
sumber:google
fuhhh….dasyat la pagi nie…Tetiba merajinkan diri blogwalking pepagi buta…Tetapi..apa yang aku dapat bila aku blogwalking..
v
v
v
v
v
v
Ini yang aku dapat..alahai kesiannya sesiapa yang terkena..
Termasuk blog aku..habis aku keluarkan blog-blog yang tekena malware ni apabila blog aku dah dijangkiti malware.
Pffttt……berpeluh aku cari coding html pingbusuk untuk dinyah keluar dari blog aku nie..alhamdulillah..selamat dah…nasib baik la tak melarat..Kalau tak jenuh la aku nak cari mana datangnya malware nie..
So korang yang perasan blog tu terkena malware.cepat-cepat bagitau owner blog k..

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

25 thoughts on “Blog Di Serang Malware dari Pingbusuk.org

  1. tu lakan kak..syg..coz busuk sumbang trafik tggi ke blog
    xpe..tunggu malware tu dah bersih dri site tu..kita taruk busuk balik
    terkejut diserang pagi td..nasib baik jumpa jln mcm mana nak buang malware ni

  2. Assalammualaikum… KD,

    mselim3 dah ok.. alhamdulilah.. perasan pagi td tak boleh pukak blog sebelum nie pernah kena malware gak datang daripada guablog.com sekarang daripada busuk.org pulak…

    mselim3

  3. Smlm saya tergerak nak update blog awal pagi sbb sibuk sikit.. bila nak buka blog je ada warning mcm tu kat screen, siap ada gambar pencuri lagi huhu.. terus saya buang widget ping busuk tu. Mmg busuk skjp blog saya semalam & nasib baik tergerak nak buka awal pagi tu. Klu tak, skrng ni baru tahu hmm.. ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *