Blog Di Serang Malware dari Pingbusuk.org

Assalamualaikum
sumber:google
fuhhh….dasyat la pagi nie…Tetiba merajinkan diri blogwalking pepagi buta…Tetapi..apa yang aku dapat bila aku blogwalking..
v
v
v
v
v
v
Ini yang aku dapat..alahai kesiannya sesiapa yang terkena..
Termasuk blog aku..habis aku keluarkan blog-blog yang tekena malware ni apabila blog aku dah dijangkiti malware.
Pffttt……berpeluh aku cari coding html pingbusuk untuk dinyah keluar dari blog aku nie..alhamdulillah..selamat dah…nasib baik la tak melarat..Kalau tak jenuh la aku nak cari mana datangnya malware nie..
So korang yang perasan blog tu terkena malware.cepat-cepat bagitau owner blog k..

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

29 thoughts on “Blog Di Serang Malware dari Pingbusuk.org

  • September 6, 2014 at 2:30 am
    Permalink

    blog shark x kena pulak.
    tapi amik langkah awal buang widget n banner busuk.
    tunggu update dari busuk je lar apa jadi.

    Reply
  • September 6, 2014 at 9:47 am
    Permalink

    tu lakan kak..syg..coz busuk sumbang trafik tggi ke blog
    xpe..tunggu malware tu dah bersih dri site tu..kita taruk busuk balik
    terkejut diserang pagi td..nasib baik jumpa jln mcm mana nak buang malware ni

    Reply
  • September 6, 2014 at 3:26 am
    Permalink

    Eh! Dah tak de muka si malware tu…hehe. Dah jadi merah pula, memang warna amaran yg mengerikan!

    Reply
  • September 6, 2014 at 2:23 pm
    Permalink

    Malam td dah mula.ayu buang dah busuk tu..

    Reply
  • September 6, 2014 at 3:43 pm
    Permalink

    Assalammualaikum… KD,

    mselim3 dah ok.. alhamdulilah.. perasan pagi td tak boleh pukak blog sebelum nie pernah kena malware gak datang daripada guablog.com sekarang daripada busuk.org pulak…

    mselim3

    Reply
  • September 6, 2014 at 8:02 am
    Permalink

    tu laa lately ni banyak jugak blog yang bila klik link kluar msg ni, kureng best jadinya. harap harap my blog tak terkena lah

    Reply
  • September 6, 2014 at 2:26 pm
    Permalink

    Smlm saya tergerak nak update blog awal pagi sbb sibuk sikit.. bila nak buka blog je ada warning mcm tu kat screen, siap ada gambar pencuri lagi huhu.. terus saya buang widget ping busuk tu. Mmg busuk skjp blog saya semalam & nasib baik tergerak nak buka awal pagi tu. Klu tak, skrng ni baru tahu hmm.. 😀

    Reply
  • September 6, 2014 at 11:18 pm
    Permalink

    Ramai yg guna widget ping kene camni. 🙂 takpela nanti virus da oke, amek la balik widget tu kan. 😉

    Reply
  • September 8, 2014 at 4:44 am
    Permalink

    mama pun kena.. hampeh tol!!

    Reply
  • September 8, 2014 at 6:13 am
    Permalink

    Blog Diana pun terkena juga serangan malware ni Sis…dah buang pingbusuk.blog…harap2 tak adalah tu malware…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *