Nagging RANDOM

Bila Dah Takde kerja

Assalamualaikum
Selamat pagi semua..Aku pasti semua orang didunia ni Allah beri satu keistimewaan.Salah satunya kreatif.
Bila dah namanya Kreatif nie,Semua benda yang dibuat,akan kelihatan cantik dan sempurna.
Hehe..tetiba pepagi cerita pasal kreatif ni kan.Dah kenapa gaknya.Korang perasan tak korang nie tergolong dari orang-orang yang kreatif dalam sesuatu hal atau tidak..Kreatif ni,datang dari idea yang spontan.Tak boleh nak paksa betul tak?? Bila dah namanya kreatif,bila korang takde mood,takkan timbul nya idea idea kreatif korang tu kan.
Itu jugak yang berlaku pada kita semua.Contohnya aku la…Aku memang kreatif dalam bab-bab melukis kartun nie,Bila timbulnya kreatif nie,mungkin masa aku tengah berjalan-jalan,sedang memandu or sebelum nak tido..Bila timbul idea,for sure aku terus melukis kan…Dan terhasil la kartun yang sangat kreatif..Ni contoh je..Bukan aku pandai melukis..Tapi bakat menconteng tu memang ada la..hehehe
Tetiba pepagi ni meroyan pasal kreatif,Ini gara-gara seorang supervisor production tempat aku ni yang membuat sesuatu bila dia tengah boring dan bosan..maka terhasil la seperti ini,

hahaha..,.korang tau ke ape nie…hehehe…
Gelak ler pepagi ni walau tak selawak mana…Saja nak bagi chill kat korang..
ok..da boleh buat kerja…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(28) Comments

  1. ain diyana says:

    sy seorang pelukis yg hebat ketika sy bosan xde keje..hihihihi

  2. Kesuma Angsana says:

    eee mmgh kreatif giler tu !

  3. Azlan Strider says:

    wahhh…memag kreatif dan mempunyai tangan seni…

    Regards,
    -Strider-

  4. Mohd Selim Zainal says:

    Assalammualaikum..kisahsidairy,

    kreatif nyer dia… tak terfikir nak buat..

    mselim3

  5. Lieya Von Jay says:

    mak ai kreatif nya.. 🙂

  6. Assalamualaikum kak ida, wahh kreatif gila ni… jamban tu comel kot. hehe ~~~

  7. Gila tak kretif…terbaiklah…

  8. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk 🙂

    Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com 🙂

  9. Hihi kreatif design

  10. boring smpai boleh buat model tandas..? ini mmg kreatif.. idea masa tgh buang hajat ke aper nih.? hahahha

  11. Haha comel giler! 😀

  12. sgt kreatif… mcm betul je.. hehe

  13. memang kreatif mendesign tu..hehe 🙂

  14. Assalamualaikum..

    Salam perkenalan.. follow done.. 😉

  15. Anonymous says:

    kreatif la..terbaik..

  16. RDZ Z says:

    memang kreatif tu..comel pulak…

  17. subhanaAllah kreatifnya ..daebak !!

  18. Hahaha.. Super creative ni!!

  19. Mieza Jhaa K says:

    Haha..terbaekkk..boleh guna ni time kecemasan

  20. kreatif sungguh! Idea datang spontan biasanya memang memberikan hasil yang tak disangka2 kan kak 🙂

  21. Mmg kreatif… Terbaik…

  22. sah memang kreatif..bosan takde keje ke sampai sempat wat tu..huhuhu

  23. hahahaha…melampau spontaneous ni…hehehe…

  24. sangat kreatif ni kak..
    boleh guna tak tuk melabur?? hahaha

  25. Kretifnya. Cute plak tu ☺

  26. Wahh menarik ni.. kreatif & cool… 🙂

  27. kreatif! guna apa buat ni ye?sempat lagi ye buat 🙂

  28. mmg kreatif betui tu.. wlpun idea spontan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *