Bersarapan bersama berhari minggu

Assalamualaikum
Barulah rasa berhujung minggu bersama en.husband.Itupun dia bercuti hari ni.Temankan wife dia hari ni.
Kurang sihat sekarang ni.aku pun tak tahu kenapa lately ni,dah gi jumpa doktor, sedihnya doktor cakap, demam berlanjutan disebabkan problem jantung lama aku tu.Hadoiii..berita tulah yang aku tak nak dengar.
Kalau korang nak tau, aku dlu masa kecik kecik memang ada jantung berlubang.tahun 1996 aku operation.tapi dalam tahun 2002 gaknya aku dah tak follow checkup kat pakar…
Harap harap xdelah masalah lagi..

Lepas dah bersarapan, tm call untuk upgrade kelajuan kt umah aku ni…sebelum ni internet kt rumah ni tak sampai pun 512…so ni nak upgrade ke 1mb..
Nanti aku cerita…

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

25 thoughts on “Bersarapan bersama berhari minggu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *