Beriadah Di Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort

Assalamualaikum
Cerita hujung minggu hari tu,Saja nak bawak anak-anak pi jenjalan..Bukan jalan mana pun,dok ajak mandi pool je..Kalau kat rumah sibuk je nak mandi dalam besen.So,bila dah babah dan umi free ahad tu,ajak ler awfiyah pi mandi pool.
Lagipun hari minggu je dapat spend masa dengan awfiyah..Yelah sejak awfiyah dah duduk kat kampung ni,makin rajin la ummi dia balik kampung..Mana boleh weh hidup tanpa anak..Macam tak lengkap rasanya.
So,Disebabkan adik pun ada yang balik,pergilah kami 3 kereta.Jangan tanya tentang bayaran masuk berapa ye,sebab pool tu untuk mereka yang sewa hotel je tak silap aku..Aku masuk situ pun kebetulan ada saudara yang stay kat hotel tu..So berkongsilah kami pool tu jugak..Bukan kongsi bilik hotel..Dah jimat tak payah nak bayar untuk mandi pool..
Nak tengok pemandangan di Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort
So far pemandangan di sini memang mengasyikkan..Kalau tidur bawah pokok confirm tak bangun-bangun…hahahaa..
Korang perasan tak,si awfiyah tu kalau bergambar mesti trademark tangan kat pipi…
 
Sebelum tu dalam perancangan nak pi lotus,tetapi tulah kan,memandangkan ada saudara yang sedang stay kat hotel tu,apa kata kita meriahkan pool di sana je..Kiranya pool hari tu di konker oleh kami..hahaha…abaikan perkataan konker tu..korang faham sendiri la ye..
Cuti raya cina nanti ingat nak pi mandi kat kolam air panas jasin..insya allah..kalau jadi..
Kalau korang nak tau pasal hotel Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort ni boleh layari website mereka di sini

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

7 thoughts on “Beriadah Di Tunamaya Desaru Beach & Spa Resort

  • January 28, 2016 at 7:33 am
    Permalink

    besar pool dia, mesti seronok anak2 berendam

    Reply
  • January 28, 2016 at 7:21 am
    Permalink

    boleh tahan luas jugak pool..seronoknya berendam..
    ehh piyah nak jadik DSV ke?

    Reply
  • January 28, 2016 at 8:10 am
    Permalink

    Jom kita jumpa kat Kolam Air Panas Jasin ye Siti..
    InshaAllah balik kg en suami juga cuti raya cina ni..
    Elok gi malam kot sebab siang hari panas.. terbako kita nanti hahaah

    Reply
  • January 29, 2016 at 12:00 am
    Permalink

    Kakak lalu depan dia aje adalah Eda sebab nak tidur sana macam tak perlu sebab rumah kakak akak pun tak jauh mana dari situ. Jadi memang tak pernah rasa facilities di situ
    Nampak best jugalah..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *