Assalamualaikum
Wah..nampaknya ramai yang bercuti hari ni kan..Yang kerja di johor ada sesetengahnya hari ni dahpun bekerja..Aku masih lagi di kampung, sedangkan en.husband dah pun pulang dulu ke johor..hari ni dia dah mula bekerja..aku pulak, nak menghabiskan saki baki cuti di kampung ni..
Petang ni dah balik ke johor semula..apa aktiviti korang yang tak kerja hari ni…as usual, lepak lepak je sementara tunggu mak balik dari kantin..ikutkan hati, nak je sruh mak cuti hari ni…tak puas nak berbual dengan dia..
Adik adik yang lain pun dah balik ke rumah masing masing…so, lebih sunyi dari semalam.
Minta maaf bebanyak ye korang, x dapat nak blogwalking masa ni..tenet memang slow bukan main lagi..boleh layan whatssap dan telegram je buat masa ni..
Oklah..tepek gambar budak bambam ni sorang…

Baru balik dari berjalan jalan..amboiii..kemain suka lagi bawak naik motor..

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

13 thoughts on “Bercuti Hari Ini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *