RANDOM

Beraya di Johor Pula

Assalamualaikum
Hai korang?? alahaiii..dah raya ke 5 weh..ada yang dah naik bekerja dan ada jugak yang masih bercuti.
Kalau dari raya pertama lagi,eh sebelum raya lagi,aku beraya di Melaka.maklumlah #teamrayarumahmertua katakan.So,semalam dah balik ke johor.Alhamdulillah,perjalanan semuanya ok je.Ada sikit jammed,tapi takdelah teruk sangat.
Sempatlah singgah di rumah cousin sempena majlis aqiqah anak dia.Sampai di kota tinggi pun dah petang.Dalam pukul 5 agaknya.Hujan lebat di beberapa tempat.
Nasiblah adik beradik masih lagi di rumah mak.Tahun ni kiranya team beraya rumah mertua..
Ni diantara adik beradik aku yang ada..Nak beraya di rumah sanak saudara kat sini pulak.
Korang pulak ke mana hari ni

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(23) Comments

  1. Saya dah start kerja dah…. hihi… Selamat Hari Raya…

  2. tak kerja tapi dah tak beraya jugak.. sampai raya ketiga je mood jalan2 ada hehe..

    selamat hari raya aidilfitri..
    have a blast syawal =)

  3. Selamat hari raya eda… Maaf zahir batin.. 🙂

  4. Mama pun Di Johor juga. Baru nak ke Batu pahat ni

  5. Assalamualaikum. Selamat Hari Raya! Maaf Zahir & Batin.
    Uyul nak buat comeback nih selepas hampir sebulan menyepi dalam dunia blogging!

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

  6. Selamat hari raya SR..

    Akak hari ini dah mula kerja..

  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir & batin. Happy holidays. Im working huhu eat the yummy food for me too okay? 🙂

  8. Whoaaa..sakan nye~
    Orang dah start kerja dahhhhhhhhhhhhh

  9. selamat hari raya akak

  10. selamat hari raya akak .. <3

  11. Oic,selamat bekerja dan selamat hari raya

  12. Ni pun sebab belah family saya dan kawan2 belum settle lagi.

  13. Selamat hari raya jugak lea..

  14. Wah..di mana ye johor tu

  15. Welcome back uyul..

  16. Selamat hari raya jugak kak yati..

  17. Selamat hari raya..tq

  18. Selamat hari raya.ok..leave it to me about the food..hehe

  19. Company shutdown nona..kalau tak dah start keje jugak

  20. Selamat hari raya jugak rabiatul..

  21. Selamat hari raya jugak busyra

  22. selamat hari raya

  23. selamat hari raya jugak Rabiahtul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *