August 8, 2020
beli barang eco di shopee

Barangan EcoShop dah ada di Shopee ? Bahaya atau tidak?

Bahaya atau tidak ni? Korang yang gemar sangat masuk kedai Eco mesti akan lebih gembira bila boleh beli barangan Eco secara Online Shopee.Tak perlu nak beratur panjang lagi untuk membayar korang di kedai Saka ni.Sekarang dah boleh beli secara online je.

Seriuslah bila umi terpandang Ecoshop di Shopee tu, terus rasa teruja beb..Kemahin laju umi scroll keatas ke bawah cuci mata hanya di depan komputer dan phone je beb.So ini sangat bahaya!!

Yelah, semasa musim PKP ni kan, sukar bebenor nak ke kedai Eco ni.Bukan apa, nak kena tunggu lama dan beratur panjang barulah boleh masuk.Banyak jugak masa terbuang  kat situ.Nak-nak pulak hari cuti, kemain berlengko panjangnya orang beratur tu.

Jadi bila dah tau nak beli barang eco secara online ni, umi rasa seronoklah jugak, Sebab masuk kedai Eco adalah wajib bagi umi dapatkan peralatan dapur dan juga peralatan sekolah anak-anak.Kedai Eco je guys! ye  korang, kini boleh dapatkan barangan eco di Shopee .

Sebelum tu , korang kena baca dulu tips beli barang di Shopee supaya korang tak tertipu, ditipu dan menipu..eh!! hahaha

Baca entry seterusnya di sini – Tips beli barang di Shopee

Pilih je korang nak barangan apa, klik sana sini, scroll sana sini, add to cart then bayar..Hah! mudah ke tak?

beli barang eco di shopee

Boleh klik Link ni  : https://shopee.com.my/ecoshopmy.os

So, umi dah start masuk bakul ni barangan yang umi nak beli.Lepas ni rajinlah umi mencuci mata kat Shopee ni..Eh!! Shopee ni memang betul-betul buat perangai tau…hahahaha

Dah..umi nak sambung cuci mata ni.Banyak nau berkenan ni, kalau korang nak join cuci mata jugak boleh klik je kat link shopee tu ye

siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

View all posts by siti Rohaida →

4 thoughts on “Barangan EcoShop dah ada di Shopee ? Bahaya atau tidak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *