Barang Yang Wajib dibeli di Kedai Eco

Barang Wajib Beli di Kedai Eco | Kedai Saka yang selalu menjadi sebutan orang ramai.Kalau dah Masuk, confirm keluar penuh bag plastik

Bukan sahaja terjadi pada orang ramai, malah umi pun sama.Budget hanya nak beli barang yang dah di plan nak beli masa ke rumah.Tapi bila masuk ke dalam tu, mulalah ambil itu ini sampai penuh bakul.

Lagi satu,ada beberapa barang yang wajib beli di kedai Eco untuk peralatan mencuci dan mengemas rumah.Umi senaraikan di bawah supaya bila ke kedai Eco ni, umi tak lupa untuk membeli semua barang yang selalu OUT OF STOCK!.

BARANG WAJIB BELI DI KEDAI ECO

Plastik sampah dan pencuci lantai tu umi memang selalu beli.Lagi satu umi suka beli magic  span.Memang bagus nak lap mana-mana tempat yang terkena kotoran especially ditingkap dan juga bilik air.

Banyak lagi sebenarnya barang yang wajib korang beli khususnya untuk kerja-kerja pembersihan di dalam rumah.

Korang dah terkena ke Saka dari kedai Eco ni?

 

kredit : makan viral johor

 

 

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

One thought on “Barang Yang Wajib dibeli di Kedai Eco

  • June 22, 2019 at 8:07 pm
    Permalink

    Kalau Sis kau, harus, …kang kalau wajib kang, kalau masuk tak beli berdose plak hahahahaha
    Meroyan masuk dalam tu…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *