Bajet 2014 -Apa Kata Mereka

Assalamualaikum
Insyallah..Bajet 2014 akan dibentangkan lagi 2 hari..
Kalau korang ada idea dan saranan untuk bajet 2014 nie korang boleh la menulis di sini
#Bajet 2014
Mungkin ada antara kita yang boleh beri suggestion untuk bajet 2014.Kalau korang ada idea untuk di kongsi boleh la ke laman web ini ye..#Bajet 2014
Jika korang nak melihat idea-idea yang dikongsi di bajet 2014 pun korang boleh la melayari bajet 2014.Aku dah sediakan link untuk korang..

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

15 thoughts on “Bajet 2014 -Apa Kata Mereka

  • September 6, 2013 at 3:22 am
    Permalink

    dah boleh agak apa issue yang akan di highlightkan… done clik2 nuffng yer

    Reply
  • September 6, 2013 at 5:40 am
    Permalink

    tak sabar nak menanti pengunguman tu.. hehe..

    Reply
  • September 6, 2013 at 5:47 am
    Permalink

    Jom sama-sama berkongsi idea aida..and dah boleh agak isu apa yang akan di highlight…

    Reply
  • September 6, 2013 at 3:38 am
    Permalink

    hu3..xsbar nk tgok ni =) ntah2 bape bnyk la ye yg hntar pendapat n idea..

    Reply
  • September 6, 2013 at 4:54 am
    Permalink

    tak taulah apa lagi yang bakal naik dan berapa banyak kenaikan kan? hopefully biarlah yang tak membebankan kita rakyat…

    Reply
  • September 6, 2013 at 4:57 am
    Permalink

    Apa yang akan terjadi pada belanjawan kite pada 2014. Adakah mereka akan "berbelanja" secara adil atau tak. Sama-sama kita tungguuuuu 😀

    Reply
  • September 6, 2013 at 5:20 am
    Permalink

    harap2 br1m yang di janjikan akan tetap di laksanakan..hehehehe..

    Reply
  • September 6, 2013 at 6:56 am
    Permalink

    kenit tengok part2 tertentu je haha. Tambah kalau bab gaji ni kan ahaks 😀

    Reply
  • September 6, 2013 at 7:38 am
    Permalink

    Slalu suspend juga tengok Bajet ni.. lepas tu tengok apa reaksi org lepas tu, ramai mengeluh ke atau memuji.. hehee

    Reply
  • September 8, 2013 at 9:14 pm
    Permalink

    Mesti gempaklah..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *