ubat rambut gugur

Stress tau mak bila ada 3 masalah ni.Dah la gatal kulit kepala,kelumumur ditambah pulak dengan rambut gugur.Jangan risau sebab ia boleh Rawat rambut bermasalah dengan Prodruff Behindskin

Serius stress .Lagi pulak yang bertudung tu,bila dah gatal kulit kepala,pakai tudung,rasa serba tak kena je.Macam nak hagung kepala kat dinding..hahahaha…

 

Sebenarnya ada je tips hilangkan kelumumur,rambut gugur dan kegatalan kepala.Tapi tu pun kita kena rajin.Macam umi dulu kan,dah pelbagai syampu dan conditioner dah umi cuba.Dari yang  murah sampailah  mahal.Harga syampu lain,harga conditioner lain.Tu belum part untuk serum rambut dan sebagainya.Macam-macam tau.

Duit dah banyak keluar untuk try syampu yang rakan-rakan syorkan.Rasa dah malas nak ambil tau dah bila diorang sebut pasal syampu jenama ni bagus jenama yang macam tu bagus.Sampai umi fikir  biarlah umi  pakai  syampu yang murah.Walau tak hilang masalah pada rambut umi ni umi dah tak peduli.Biarlah masalah-masalah tu datang.Boleh stress bilamana  menyapu rumah yang banyak bukan habuk tapi rambut .Lagilah bertambah-tambah stress ko.

Pelbagai Cara hilangkan masalah kelumumur,kegatalan kulit dan rambut gugur ni.Dan salah satu darinya adalah mengamalkan Sikap rajin menjaga rambut ni dengan Prodruff Behindskin

 

Rawat rambut bermasalah dengan Prodruff Behindskin

Korang pernah dengar tak produk ni.Ni pun umi termakan kata-kata dari kawan umilah tentang Prodruff ni.Mulanya umi macam tak amik peduli sangat  tentang prodruff ni,Sampailah dia kata,rugi kalau tak cuba sebab syampu ni tak sama dengan syampu jenama lain.Siap tunjuk kat umi demo nak guna ni tau.Kat situlah timbul keterujaan umi nak cuba Prodruff ni.Yelah,macam tak percaya produk set-anti kelumumur ni boleh bantu umi.Boleh rawat rambut bermasalah dengan prodruff Behindskin ni dengan mudah tanpa penggunaan produk tambahan lain.

prodruff behindksin
 PRODRUFF BEHINDSKIN



Bila dah bagitau macam mana nak gunakannya.Mulalah umi teruja nak mencuba.Bila dapat je terus rasa nak mencuba.Prodruff Behindskin ni Di dalam satu kotak  mengandungi 1 set untuk rawat kelumumur dalam masa 7 hari.Di dalam satu kotak ni mengandungi :-
  • Head & Scalp Spray Treatment
  • Itchy Hair Loss Anti-Dandruff Shampoo
prodruff
Head & Scalp Spray Treatment

 

Cara untuk menggunakan  Head & Scalp Spray Treatment sebenarnya bukan main sembur sembarangan tau.Ada 16 point yang perlu korang sembur bagi mendapatkan hasil yang terbaik.
prodruff
16 spot  di kulit kepala
Korang kena pastikan yang korang kena sembur di 16 tempat ni .Kalau tak buat  tak dapatlah hasil yang terbaik kan.Better ikut je arahan yang diberikan.Terdapat 2 stage rutin yang perlu dibuat dalam masa 30 hari sehingga korang dapat hasil yang korang nak

STAGE 1(1st to 3rd days)

 
1. Spray pada 16 spot yang ditunjukkan di atas
2.Spray sebanyak 3 kali di tempat yang gatal
3.Urut-urut di tempat yang gatal
4.Gosok sehingga kelumumur hilang dari kulit kepala

STAGE 2 (4th to 30th days)

1.Spray di tempat yang gatal
2.Spray jika diperlukan
prodruff

APA PERLU KORANG BUAT SEBELUM MENGGUNAKAN HEAD & SCALP SPRAY TREATMENT

1.Masa terbaik digunakan adalah pada waktu malam sebelum tidur
2.Pastikan rambut kering dan tidak basah sebelum sembur spray treatment ni.
3.Jika kita basuh rambut,pastikan tunggu sehingga 4-5 jam untuk rambut tu betul-betul kering.Kalau nak cepat boleh guna hair dryer.

PENDAPAT UMI  TENTANG HEAD & SCALP SPRAY TREATMENT

Masa mula-mula sembur tu,terfikir jugak,apa rasanya spray treatment ni.Bila dah sembur di 16 Point tu,baru dapat rasakan,berangin satu kepala.Bukan setakat tu ye,UMI rasa macam ada orang urut-urut kepala umi ni tau.Memang rasa segar nak mati lah pakai spray treatment ni.Rasa macam nak sembur selalu.Umi guna sebelum tidur,dan yang paling penting,kena pastikan rambut betul-betul kering.
Bila dah 3 hari pakai spray treatment ni,barulah rasa rambut tak berminyak,kurang gatal dan kelumumur pun kurang.Best sangat-sangatlah..So,macam tak rugi beli 1 set produk yang boleh hilangkan kelumumur,rambut gugur dan kegatalan kulit kepala.
 Itchy Hair Loss Anti-Dandruff Shampoo

 

Yang keduanya pulak adalah syampu  Itchy Hair Loss Anti-Dandruff Shampoo ni.Bila dah gunakan Spray treatment ni,pagi tu pulak,umi cuci rambut menggunakan syampu dia pulak.Nampak kecik je,guna sikit je,dah boleh cover semua area rambut umi ni.Kecik-kecik cilipadi wehhh…Lepas pada guna tu,memang rambut rasa ringan dan tak berminyak.And yes!! tu yang umi suka.Cara nak guna syampu ni mudah je..

 

 

CARA GUNA SYAMPU  ITCHY HAIR LOST ANTI-DANDRUFF

Ini adalah syampu Itchy Hair Lost Anti Dandruff yang boleh merawat rambut yang bermasalah macam aku ni.

BILA DAN BAGAIMANA NAK GUNA SYAMPU ICHY HAIR LOST ANTI DRANDRUFF NI

1.Waktu terbaik menggunakan syampu ni adalah di waktu pagi
2.Basuh rambut dan gunakan syampu,sambil urut-urut kepala tu sikit.Kemudian bilas sehingga korang tak rasa licin pada rambut tu.
Satu tips bagi mereka yang memakai tudung,Pastikan rambut tu kering sekering-keringnya sebelum diikat dan pakai tudung.Kalau rambut basah kita pakai tudung,rambut tak kering sepenuhnya,sebab tu timbul kelumumur dan juga gatal kulit kepala.Kalau tak bernasib baik,boleh gugur rambut tu tau.
Untuk mengelakkan korang terkena 3 masalah rambut di atas,cepat-cepat dapatkan PRODRUFF BEHINDSKIN ni dengan segera
Rujuk details di bawah  untuk maklumat lanjut :
website : www.prodruff.com
FB : Prodruff Official HQ
IG: Prodruff.Official_Malaysia
Tel : 012- 649 6100
khas untuk readers kesayangan aku ni
korang boleh dapatkan harga promosi dengang whatssap ni di bawah012- 649 6100


gunakan PROMO CODE di bawah“PRODRUFF GET40”

#prodruff #dandruff #antidandruff #serumantidandruff #sprayantidandruff #shampooantidandruff #shampoodandruff #shampuantidandruff #kelemumur #antikelemumur #serumantikelumumur #sprayantikelumumur #shampukelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rawat #kulitkepalaberminyak #ubatkelemumur #ubatrambut

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

7 thoughts on “Rawat rambut bermasalah dengan Prodruff Behindskin”
  1. wish I could try but maybe not. I would stick with my current one, my head n shoulder hehe. thats the only shampoo that does me no harm to my scalp since the beginning until today.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *