RANDOM

Hari raya pertama kami

Assalamualaikum
Hai korang??amboi..amboii..bukan main dekat wall fb,meriah dengan baju raya yang colorfull,kemahin cantik masing-masing.
Seronok pulak aku tengok diorang bergambar..macam-macam posing lagi.
Of courselah kan,setahun sekali je dapat bergambar ramai-ramai ni.Sempatlah mrngabadikan banyak gambar tadi.Cuma tak sempat nak ambil gambar makanan.Alah biasa je gambat makanan tu,sama je..Rendang,ketupat,lodeh dan kuah kacang tu antara menu wajib yang mesti ada bila hari raya.
Oklah..nak sambung cuci baju..ni aku up sikit gambar kenangan abadi untuk blog ni.
Tema kami,emerald green..tapi sedih sebab kakak tak beraya dengan kami..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(10) Comments

  1. Wah kaler emerald green…cantik

  2. Selamat hari raya

  3. Cantillah emerald green..kakak mana…hihi

  4. selamat hari raya.. maaf zahir batin =)
    cantik kaler tu semua sedondon.. hari raya first CT pakai baju raya 2 jam ja hahaha..
    lepas tu salin uniform pi tidoq..

  5. Kan..tu yang pilih emerald green..

  6. Rasanya ramai yang tema sama ni..hehe..selamat hari raya

  7. Selamat hari raya jugak

  8. Tq nini..kakak dia beraya kat kampung..

  9. Selamat hari raya jugak..Kami full day pakai..sbb lepas solat raya dan makan2 terus pi beraya rumah makcik pakcik

  10. tahun depan nak tema ni laaa kakk heheh
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *