Antioxidant Serum dari Sanny & Joleen untuk anti penuaan

Antioxidant Serum dari Sanny & Joleen untuk anti penuaan

Antioxidant Serum dari Sanny & Joleen untuk anti penuaan

Antioxidant Serum dari Sanny & Joleen untuk anti penuaan | Maklumlah bila dah meningkat usia ni.Banyak keluar kedutan di muka.

Jadi bila taknak nampak muka tua sebelum usia, wajib pakai Serum yang membantu kulit lebih segar dan bermaya.Sayang kalau tak jaga dari muda tau.Bukan nak cakap orang, umi sendiri rasa menyesal tak jaga muka ni dari muda.Bila tak jaga, mulalah naik jerawat sana sini.Kalau dibiarkan memang nampaklah kesan jerawat ,pori-pori terbuka dan sebagainya.

Masa tu memang nak pulih, kena ambil masa yang lama.Tapi apa solution untuk menjaga kulit muka kita ni dari tua sebelum usia…hehehe..Haruslah dengan pemakaian serum yang sesuai dengan kulit muka.Yang penting bahan-bahan yang terhasil dalam serum tu, tidaklah mengandungi bahan-bahan yang boleh menambah teruk lagi kerosakkan kulit muka kita.

So, antara  serum yang umi nak recommend sangat dengan korang adalah Antioxidant Serum dari Sanny & Joleen ni. Kalau korang tak tau pasal produk ni, meh umi bagitahu.

 

ANTIOXIDANT SERUM SANNY & JOLEEN LIFESTYLE

ANTIOXIDANT SERUM SANNY & JOLEEN LIFESTYLE untuk pengetahuan korang merupakan serum muka yang diformulasikan menggunakan Super Palm Vitamin E Tocotrienal.Bahan ini dapat bantu memperlahankan proses penuaan kulit dan meningkatkan keanjalan kulit dengan merangsang sintesis collagen.

 

Antioxidant serum dihasilkan dari bahan semulajadi.Ia tidak menggunakan bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kulit bertambah teruk lagi.

KELEBIHAN MENGGUNAKAN ANTIOXIDAN SERUM SANNY & JOLEEN LIFESTYLE 

-Melembabkan kulit muka

-Mengurangkan jerawat 

-Mengurangkan Parut Jerawat

-Mengurangkan Stretch Mark

-Mengurangkan kesan sunburn

-Memudarkan bintik hitam dan pigmentasi kulit

-Menganjalkan kulit muka

-Mencerahkan kulit

-Melicinkan kulit muka

-Melambatkan proses penuaan

BAHAN YANG TERKANDUNG DI DALAM ANTIOXIDANT SERUM SANNY & JOLEEN LIFESTYLE

Korang jangan risau kerana bahan yang terkandung di dalam Serum ini adalah selamat digunakan.Ia tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya seperti Natrium Laureth Sulphate(SLS),parabens, derivatif haiwan, pewarna buatan dan sebagainya.

Kalau korang cium bau serum ni pun dah macam oat dah.Memang best bau dia.Dan lagi satu serum ni rasa sejuk bila kena kat muka.

Bahan yang terkandung adalah Aqua, Niacinamide, Glycerin, Aminomethyl Propanediol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Yeast beta glucan, Sodium Acrylates Copolymer, Sorbitan Caprylate, Panthenol, 3-0 Ethyl Ascorbic Acid, Olea Europaea (Oilve) Fruit Oil, Lecithin, Tocotrienols, Propanediol, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate 

 

So, apa pulak pendapat umi tentang Antioxidant Serum Sanny & Joleen Lifestyle ni?

Umi suka pakai serum ni tau, sebab effect rasa sejuk bila pakai tu, buat kulit umi rasa segar je.Lepas tu serum ni memang cepat absorb ke dalam kulit dan takde pun rasa melekit dan sebagainya.

Selfie sikit dengan Antioxidant Serum ni

Yelah…Kulit umi ni jenis kadang kering, kadang berminyak.Jadi bila pakai serum ni tak menjejaskan kulit umi yang kering dan berminyak.

CARA GUNA ANTIOXIDANT SANNY & JOLEEN LIFESTYLE

Apply setiap pagi dan malam untuk kesan yang terbaik.

 

Antioxidant Serum ni boleh di dapati dengan botol besar dan botol kecil.Kalau korang dah serasi dengan serum ni, dah boleh beli botol yang besar.Permulaan tu bolehlah beli botol yang kecil dulu untuk test samada sesuai ke tak dengan kulit muka korang tu.

Ia di datangkan dengan botol besar berisi 30ml dan kecil berisi 10ml.

Harga?? jangan risau kerana masih affordable untuk mendapatkannya.

HARGA

30ML – RM97.00

10ML – RM49.00

 

Untuk belian dan info lanjut pasal produk ni,sila layari :-

Website
 
Facebook
 
Instagram

 

 

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *