You are looking for
Showing 32 Result(s)
RANDOM

DIY | Face Mask Recepi Honey + Yogurt

Assalamualaikum Face mask Recipe 2 tbsp yogurt plain 1 tbsp honey Directions Combine the ingredients,and apply on your face and neck.paying particular attention to blemishes Leave it to 15 minutes or so before washing with warm water Apply a natural moisturizer such as Jojoba oil to your skin →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

RANDOM

DIY | Face Mask Recepi Honey + Yogurt

Assalamualaikum Face mask Recipe 2 tbsp yogurt plain 1 tbsp honey Directions Combine the ingredients,and apply on your face and neck.paying particular attention to blemishes Leave it to 15 minutes or so before washing with warm water Apply a natural moisturizer such as Jojoba oil to your skin →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask beri kelembapan pada kulit
PRODUK REVIEW

Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask beri kelembapan pada kulit

Mana nak cari face mask yang boleh memperbaiki masalah kulit kering dengan kelembapan selama 72 jam.Imbz Infinite Hyaluronic Acid Silk Mask ini mungkin dapat membantu korang memberikan kelembapan terbaik pada kulit Actually umi memang suka pakai face mask ni tau.Nak membelai muka ni kadang-kadang takde masa sangat.sSo, bila masanya umi boleh pakai facemask ni kan? So, bila menggunakan face mask ni, dalam masa yang sama boleh merilekskan sedikit badan yang …

kisahsidairy.com miracle mask PRODUK REVIEW

Miracle Mask mengatasi Masalah Jerawat

Assalamualaikum Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah dan menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman dan herba-herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati!Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:– Semua jenis kulit.– Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.– Menghaluskan dan melicinkan kulit.– Memudar dan menghilangkan jeragat.– Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.– Menegangkan kulit wajah dan awet muda.– Mengurangkan …

PRODUK REVIEW review product

Product Review: NovExpert Repulp Mask

Assalamualaikum Harga :Rm120.00(offer 10% dari hishop) Quantity :50ml Penggunaan hanya 2 kali seminggu.. Pernah nampak kat pasaran tak product nie.. Apa yang aku suka tentang mask nie,dia lembut dan tidak keras dimuka..jadi aku boleh ketawa terbahak-bahak sampai fengsan!!..Tak risau mask tu pecah-pecah atau terabur,Sebab mask nie bukan jenis yang mengeras di kulit muka… Selepas 10 minit aku biarkan di kulit muka,aku cuci dan aku rasa kulit aku licin dan tidak …

PRODUK REVIEW review product

Review Product-Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask

Assalamualaikum Hari nie aku nak share dengan korang tentang Product dari Hishop nie. Satu lagi product yang aku nak share dengan korang tentang Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask. Banyak kelebihan labu yang korang tak tahu kan..Labu kuning kaya dengan vitamin,serat dan antioksidan yang diperlukan tubuh.Ianya juga boleh menutupi liang-liang roma yang terbuka..labu kuning ini biasanya dijadikan pelembab untuk kulit kita.Labu juga mampu merawat jerawat di muka. Orang -orang dulu memang …

review product

HDP Pore Stamping Charcoal Mineral Mask- Review By CathyJoy.com

Assalamualaikum Kali nie entry aku lari dari apa yang selalu aku taip.Entry kali ni aku akan  review satu product dari CathyJoy.com . CathyJoy.com adalah Pengedar Malaysia yang memasarkan produk kecantikkan dari Korea.So kepada peminat-peminat korea yang nak cantik macam pelakon-pelakon korea tu boleh la mencuba produk nie. Ini masuk kali ke-2 aku telah mencuba HDP Pore Stamping Charchoal Mineral Mask nie.  Kelebihan Charcoal Mineral Mask nie adalah untuk mengecillkan liang roma dan …

Produk

Kelebihan Miracle Mask by Miracle Products

Assalamualaikum Dalam minggu ini, saya akan memberitahu tentang kelebihan -kelebihan produk dari Miracle Products nie.. Memang saja nak menyelitkan produk2 yang dihasilkan dari bahan semulajadi untuk di kongsi dengan korang,selain menulis entry-entry personal sy.. Di samping tu,boleh ler menambahkan sikit pendapatan.. Insyallah.. Entry lepas saya da perkenalkan ape itu Ninitynine face (pencuci muka). Boleh tengok balik entry nie >> NinetyNine Face Kali nie tentang Miracle Mask -Masker. Antara kelebihan miracle mask …