kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  review product

3 Serum Untuk kulit yang Putih Menawan dari SwissVita

Assalamualaikum
Hai korang??lambai tangan sikit…tengah buat ape tu.Ada je ni hah tengah buat entry pasal 3 Serum untuk Kulit yang putih lagi menawan..ececeh..
Nih..saja nak kabo kat korang tentang satu produk dari Swiss Vita Laborotaries Switzerland
Aku nak perkenalkan 3 produk mereka dan sila baca sehingga habis ye.
? Mandelic Acid Perfect Ratio Complex Serum
Swissvita Mandelic Acid Perfect Ratio Complex ini berfungsi untuk membuang sel kulit mati dan menutup segala liang roma yang terbuka.Menghilangkan garis-garis halus  dan kedutan di wajah dari masa ke semasa.Ia juga boleh mencerahkan kulit muka kita.
Harga untuk produk ini adalah Rm110 (klik link INI )
Kandungan 50ml
? Micrite 3D All Use Whitening Serum
Micrite 3D All Use Whitening Serum digunakan untuk membuat kulit lebih licin ,putih berseri.Produk ini juga boleh menghidrasikan kulit dan ia tidak berminyak.Dan boleh digunakan oleh semua jenis kulit.Ia tidak mempunyai Paraben,bau dan yang penting alcohol free.
Harga untuk produk ini adalah rm130(harga sebenar rm250)(Klik Sini )
Quantity:30g/1.06oz
Untuk mendapatkan harga ini,korang boleh menggunakan kod  ROHAIDALOVESWISSVITA

?Micrite 3D All use Anti-Spot Serum
Micrite 3D All use Anti-Spot Serum hanya di gunakan di tempat-tempat tertentu sahaja ok.Hanya calit di wajah yang mempunyai masalah tona tak sekata.Bintik-bintik hitam pun boleh hilang apabila menggunakan produk niLagi jimat.
Harga Untuk Produk ini adalah Rm 130( Klik Sini )
Quantity:15g/0.53oz
Ini adalah 3 perbezaan cecair yang ada di dalam produk ni.
Bagi aku,memang bagus pemakaian serum ni.nak pulak bila kita takde masa nak uruskan kulit wajah dengan betul.So kalau korang nak dapatkan produk ni,just klik je kat link=link yang dah aku sediakan di atas…
Layari website produk ini www.allyoung.my

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *