food hunter,  food Review,  foodporn

Pertama Kali ke Sushi King Tesco Eco Kota Masai

Pertama Kali ke Sushi King Tesco Eco Kota Masai | Dah lama pembukaan Tesco Eco Kota Masai yang berdekatan dengan rumah.Bukan tak nak pergi di awal pembukaan Tesco.Cuma tau  ia akan padat dengan orang.Maklumlah kan, tempat baru.Orang mesti ramai yang nak terjah pasaraya yang baru dibuka seperti Tesco.Lagi pun banyak kot aktiviti yang diadakan di sana.

So,kita pergi lambat sikit bagi meraikan pembukaan cawangan Tesco di Kota Masai.Wah..Nampaknya warga Kota Masai dan yang berdekatan dengannya senanglah nak berbelanja di Pasaraya Besar seperti Tesco.Tesco Eco Kota Masai ni takdelah besar sangat seperti Tesco lain.Kedai pun dalam tu tak terlalu banyak.Tapi at least ada lah kan apa yang diingini di dalam Tesco tu.Bukan sekadar pasaraya,kedai pakaian,Food court dan juga kedai Bakery.Di Tesco Eco Kota Masai jugak ada Sushi King.

Disebabkan husband tak pernah lagi masuk Sushi king,walaupun dia gemar dengan sushi,adalah chance nak rasa makanan Sushi kan.Selalunya kami beli je di AEON JUSCO.Sebab di pasaraya AEON JUSCO je jual Sushi ni.So boleh la beli satu bekas tu..Puas makan.Harga pun lagi murah dari Sushi King.Cuma yang bestnya,banyak lagilah menu di Sushi King tu kan.So, hari tu kami singgah untuk merasai suasana dan menu dari Sushi King.

 

Jom lah kita tengok apa yang kami order disini.

TEMPURA UDON
NABEYAKI UDON
EBI TEMPURO

Dan beberapa jenis sushi yang aku dah lupa nama dia.Sushi dalam pinggan kat bawah ni,entah tak tau lah berapa pinggan yang kami ambil..Memang puas hati dapat makan kat situ…Next time boleh repeat lagi la ke sana.

 

Yang Chuka lidako  tu rasa dah banyak pinggan jugak kami order..Sedap rupanya Octopus  tu .Terus teringat kat member umi yang suka sangat dengan octopus tu…hahahah

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE