Produk,  produk review

Homemade Sawi Asin Mama Maszull

Homemade Sawi Asin Mama Maszull | Jarang nampak orang jual Homemade sawi Asin ni kat luar kan.Kalau ada pun tentunya terlebih masin dan payah nak jumpa yang homemade.

Tapi kalau korang yang khususnya berada di Johor Bahru, boleh dapatkan Homemade Sawi Asin yang memang recommended.Actually aku tak pernah lagi makan sawi asin ni.Tapi memandangkan kawan-kawan aku kata sawi asin ni sedap masuk dekat dalam asam pedas.So, teringinlah nak merasa kan.

homemade sawi asin
HOMEMADE SAWI ASIN MAMA MASZULL

Homemade Sawi Asin Mama Maszull ni memang sedap.Hari tu kat rumah,tak sabau punya pasal,aku belasah je masuk dalam maggi..Sedap jugak rasanya.Sebab masa tu sebab malas nak memasak.Jadi aku hentam je masuk dalam maggi…So, jangan tiru cara ni..kah².Hari berikutnya baru aku try masukkan ke dalam asam pedas ikan kerisi.Tapi tu pun aku rasa kurang ummph..Lain ler masuk kat dalam asam pedas ikan duri or ikan mayong kan..barulah aku rasa sedap…Eh sapa kata..sedap jugaklah letak kat dalam asam pedas ikan kerisi ni.Tak cuba tak tau..So kenalah try.

 

Tapi jangan lupa beli homemade sawi asin ni dulu..Barulah kena dengan GU nya…hahaha.Tu pun dah nak habis stock kat rumah.Apa taknya pantang buat asam pedas,mesti nak masukkan sawi asin ni.Jarang orang melayu buat sawi asin kan..Sebabnya dengar kawan cerita , kaum cina je yang suka sawi asin ni.Entah ek..tak berapa sure..Cer korang google resepi masak letak sawi asin..Memang payah ler.

homemade sawi asin

Mama buat ni dulu sekadar suka-suka je.Mama Maszull ni sebenarnya mama blogger Johor.Tapi sekarang ni dia dah komersilkan hasil homemade sawi asin dia.Oklah kan..Puas hati sangat.Sebab tak perlu risau potong kaki kalau makan sawi asin ni.Tak terlalu masin nak mati pun makan dia tau.Moga bisness mama terus berjaya hendaknya.So, haruslah support perniagaan dia ni dengan membeli lagi bila dah habis stock..kah²..tapi serius, memang sedap.Ini bukan job berbayar okeh…Kalau tak percaya, korang kenalah cuba.

 

Biarlah presentation tak cantik..janji sedap kan..So korang yang nak mencuba HOMEMADE SAWI ASIN ni.boleh terus whatssap mama ye..Yang duduk jauh tu boleh ler tanya kot² mama boleh pos kat korang..Kot ler korang mengidam kan..

HOMEMADE SAWI ASIN BY MAMA MASZULL

018-7710226 (Mama Maszull)

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE