BEAUTY,  produk review

Yarra beauty Set 4 in 1 pantas untuk solekan simple

Yarra beauty Set 4 in 1 pantas untuk solekan simple | Memang jenis yang suka sangat dengan solekan pantas dan simple.Lagi pulak aku bukan jenis orang yang suka sangat bermakeup bila ke apa-apa event or ke tempat kerja.Cukup sekadar mengenakan Foundation,bedak dan lipstcik.Itu dah cukup membuatkan aku nampak cantik…ehhh…hahaha…

 

Disebabkan tu, aku menggunakan YARRA BEAUTY SET 4 IN 1  ni untuk solekan yang simple dan cepat.Bukan sahaja cepat untuk bersiap, malah setiap produk yang dihasilkan ada kelebihan menggunakannya.Yang paling aku suka adalah Face mist dan juga Moisturizer Yarra ni.Bukan sahaja buat make up tahan lama, malah ianya melindungi kulit dari cahaya UV dan merawat masalah kulit wajah yang berminyak.Jom kita tengok satu-satu produk ni apa kelebihannya.

YARRA BEAUTY SET 4 IN 1

 

YARRA BEAUTY SET 4 IN 1

Set Yarra beauty ni lengkap dengan 4 item di dalamnya dan ia adalah produk yang dikenali dengan SKIN TREATMENT & MAKEUP BEAUTY yang hanya digunakan dalam masa 3 minit je.Sejenis mak² ni,pepagi nak siapkan anak lagi, nak buat sarapan lagi kan.Memang takde masa nak duduk depan cermin lama-lama oit.Kadang tu,nak tengok cermin pun tak sempat..hahaha…So, ape lagi yang ada di dalam set Yarra Beauty ni

YARRA XTRA C MOISTURIZER

Yarra Xtra C Moisturizer ni berfungsi untuk memberi kelembapan dan kesegaran pada kulit.Sesiapa yang ada masalah kulit kering memang bagus menggunakan Moisturizer dari Yarra ni tau.Ia melindungi kulit dari garisan stress, penuaan, mengecilkan liang pori dan melindungi kulit dari sinaran UV.Kalau kulit muka tak sekata tu, memang wajib menggunakan Yarra Xtra C Moisturizer ni.Moisturizer ni juga dapat mengurangkan eyebag.Yarra Xtra C Moisturizer ni di datangkan di dalam tube dengan kandungan sebanyak 50ml.Sangat jimat dan boleh guna lama.

YARRA XTRA E-FACE MIST

Yarra Xtra E-Face Mist ni digunakan sebagai barang asas sebelum dan selepas make up.Ia adalah Toner semulajadi yang digunakan untuk mencerahkan dan memulihkan kulit kering.Ia juga melindungi kulit dari kerosakkan akibat pancaran matahari.Di dalam Yarra Xtra E-Face Mist ni mengandungi antioksida yang tinggi 400 kali ganda dari Vitamin C.Ia mengandungi 50ml di dalam botol.

YARRA DD CREAM FOUNDATION

Yarra DD Cream Foundation ni mengandungi SPF +30.Ia sangat ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit.Membantu mengatasi masalah utama pada kulit termasuk kemerahan,garis kedut, pori besar dan bintik hitam di wajah.Tak perlu letak bedak dah kalau guna DD Cream ni.
Tapi disebabkan kulit aku jenis berminyak,aku letakkan sedikit bedak debu untuk finishing mate.Jadi tak nampaklah muka tu berminyak sangat kan.

FREE GIFT Yarra Kabuki Brush

Berusnya lembut dan bulunya semestinya HALAL ye.

 

So far aku paling suka pakai moisturizer dari Yarra ni.Kulit akan kurang berminyak bila menggunakannya dan make up akan tahan lama..Memang berbaloi menggunakan Yarra Beauty Set 4 in 1 ni.Mesti korang teruja untuk mencuba kan.Korang boleh dapatkan set ni seperti di bawah ni ye.

Whatsapp:
Facebook HQ:
Instagram:

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *