Shopping online

Lazada Electronics Fair -Diskaun sehingga 90 % Off

Assalamualaikum

Lazada Electronics Fair -Diskaun sehingga 90 % Off | Nak war-warkan berita gembira buat korang yang sedang mencari atau ada niat nak membeli barangan elektronik dengan harga murah.Dah banyak survey tempat,tapi masih tak jumpa kedai yang menjual barangan elektrik dengan harga murah? Tak perlu susah-susah untuk mencari kerana LAZADA Malaysia sedang mengadakan Jualan besar-besaran bagi barangan elektronik dengan harga diskaun sehingga 90% .

Lazada Electronics Fair -Diskaun sehingga 90 % Off

 

Lazada Electronis Big Sale sedang berlangsung dari 27 ogos sehingga 29 ogos 2018.Dan tinggal dua hari lagi untuk jualan besar-besaran ni tau.Terdapat pelbagai jenama dan jenis barangan elektronik yang ditawarkan dengan harga yang cukup murah untuk korang dapatkan segera.

 

Antara jenama barangan elektronik yang termasuk di dalam Electronics Sales ini adalah :-

 

Xiamoi,Asus,Harman,Philips,Logitech,HP,Midea,Panasonic,Acer,Oppo,Apple,A&S.Skyworth,TCL,Gopro,

Sharp.Gstore,WowPhone,Senheng,Electrical Shop,Kengdim,ThinkCom,NBP,Desa Home,Atcetera Solution dan Mono Digital

 

Jadikan pembelian sesuatu yang berbaloi dengan pembelian yang super jimat ni.So,jangan lepaskan peluang ni kerana kebanyakkan produk-produk elektronik yang ditawarkan dengan harga diskaun ni sangat-sangatlah berbaloi.

 

LAZADA FLASH SALES

 

 

 

 

Dan yang paling menariknya pada 27 ogos hingga 29 ogos ni adalah Daily Flash Sales 4 kali dimana pada masa 4 kali tu,korang akan lihat pada setiap Flash Sales tu terdapat produk terpilih yang mempunyai harga yang jauh lebih murah dari harga sebenar.Boleh rambang mata bila tengok Flash Sales ni tau.So,manfaatkan Lazada Big Sales Electronics ni sebaik mungkin untuk korang membeli barangan elektroniks di Lazada Malaysia.

 

 

Penjimatan tambahan sehingga  20% dengan  2500 baucer ekslusif untuk dimenangi apabila korang berbelanja di Lazada .Selain dari itu Penghantaran percuma dan 0% ansuran ada di sediakan di Lazada Malaysia.

 

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari website Lazada seperti dibawah.

https://www.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/electronics-fair-2018/?hybrid=1

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *