EVENT

CANNIS APLIKASI MOBILE 7 DALAM 1

Assalamualaikum

CANNIS APLIKASI MOBILE 7 DALAM 1 | Aplikasi Mobile 7 dalam 1..Wow ke tak wow.Korang tahu ke,di Malaysia baru-baru ini,sebuah pelancaran aplikasi mobile 7 dalam 1 yang sangat hebat.Ni aku akan story kat bawah ye.Haishh..dengar pasal aplikasi ni pun membuatkan aku tak sabar untuk mencuba

 

Menggabungkan e-dagang ,membeli belah dalam talian,penyiaran secara langsung dan blockchain,APLIKASI CANNIS meliputi asas harian seperti makanan,minuman,hiburan,pakaian dan merangsang model perniagaan dan memacu gelombang baru APP.

 

CANNIS  yang beribu pejabat di Kuala Lumpur,Malaysia telah mengadakan persidangan Pelancaran Global di Pusat Konvensyen dan Pameran Setia City(SCCC) pada 18 Ogos 2018.Ia mempunyai beberapa pejabat di Taipei,Guangzhou,Hong Kong,Pulau Pinang dan kumpulan pasukan teknikal di Hangzhou.Ia adalah aplikasi yang paling menjanjikan kejayaan pada tahun 2018 ini.

 

Pengerusi Cannis Group adalah Puteri Mahkota Duli Yang Maha Mulia,Kekanda Sultan Selangor,Sultan Sharafuddin Idris Al-Haj,yang telah membantu beratus-ratus syarikat terkenal dengan pengalaman latihan korporat yang sangat berpengalaman.Naib Pengerusi,Tan Sri Dato Sri Onga Tee keat dan Ketua Pegawai Eksekutif ialah Datuk Dr.Azman Chin.Ong Tee Keat berkata pertumbuhan pesat pengguna media sosial China,kadar penembusan telah meningkat dengan ketara,dan kebangkitan blokchain telah membatalkan industri semasa dan operasi sosial.Blokchain,kebijaksanaan dan Internet adalah antara tiga teknologi teratas yang China perlu perkukuhkan.

Beliau Percaya bahawa ekonomi siaran langsung,belanja dalam talian ,dan blokchain yang dianggap sebagai teknologi baru yang akan menggantikan ekonomi rangkaian semasa,pasti akan merangsang gelombang baru model perniagaan dan Cannis akan menjadi era baru pengguna internet,aplikasi wajib dalam telefon pintar

 

Cannis adalah platform merintis perancangan program,teknologi produk,promosi operasi dan visualisasi data.Ia mempunyai hampir 100 jurutera profesional dan pasukkannya mempunyai keupayaan penyelidikan dan pembangunan yang kuat

Sejak Mac tahun ini,Cannis telah memperolehi syarikat-syarikat teknologi berturut-turut termasuk internet,permaian dalam talian,peranti mudah alih dan perkongsian data yang besar dan pada masa yang sama,ia telah menjadi rakan kongsi Google dan meningkatkan kebolehbacaan APP Cannis ,dan keselamatan Sistem.

Azman Chin berkata bahawa Cannis adalah platform penyokong peminat dan pengikut pertama di dunia.Pada masa kini,tidak perlu memuat turun berbilang aplikasi,selagi anda mempunyai Cannis,anda boleh memenuhi semua keperluan peminat.

 

Beliau merujuk kepada falsafah perniagaan Cannis mengenai “anda fikir, kami

membinanya“, membina media sosial dengan fungsi aplikasi yang paling

menyeluruh, dan mewujudkan persekitaran ekologi yang paling sesuai untuk

perusahaan dan peminat, dan mengumpulkan pangkalan data pengguna global

bersama-sama.

 

Cannis APP menggabungkan tujuh fungsi paling popular peranti mudah alih,termasuk siaran langsung dalam talian,e-dagang langsung,permainan dalam talian,video pendek,social media,belanja diskaun dan pembayaran digital.Ia akan mengumpul lebih daripada sepuluh ribu pengguna dalam masa 24 jam

 

Beliau berkata bahawa Cannis bukan hanya pentas untuk bakat,cita-cita dan mimpi untuk orang biasa,sistem pembayaran yang dibuat boleh digunakan di 140 Negara di seluruh dunia terutama di Asia Tenggara.Di China,nilai pasaran penjualan kedai dan pendapatan pengiklanan pemasaran yang dikendalikan oleh penyiaran secara langsung telah melampaui industri filem.Laporan tanah besar,bahkan lebih menegaskan,pengaruh yang lebih berharga daripada bintang filem.

Banyak usahawan dan profesional dari perusahaan terkenal,syarikat modal teroka,blokchain dan bidan berkaitan rangkaian dari pelbagai negara seperti China,Hong Kong ,Indonesia ,Kemboja ,Korea Selatan,India,Russia dan lain-lain telah menghadiri persidangan besar pelancaran Cannis APP.

 

 

Para tetamu utama termasuk pengasas, pengerusi dan kapitalis Aaron Tsai, yang merupakan seorang kapitalis profesional dalam membantu syarikat-syarikat Cina untuk menyenaraikan Bursa Saham New York, Nasdaq dan GEM, dan presiden Persatuan Blockchain Korea dan World Blockchain South Pengerusi Persatuan Ekonomi dan Perdagangan Hong Kong, Jason H, Guangdong, Pengerusi Foshan Presidium dan Foshan CPPCC Dr. Su Zuyao, pengasas bersama pelukis dan perniagaan Indonesia Robbie Fen Geshu, dan ketua eksekutif CryptoOcean GmbH

dan pengasas Yuri, dan Pani Kumar, pengasas bersama Global Blockchain

Foundation dari India.

Korang boleh install Aplikasi Cannis di google play.Untuk Pengguna Apple,aplikasi ini masih tidak ada lagi.Tetapi masih lagi boleh dapatkan di http://api.ickapay.com/download/index.html.

Untuk maklumat lanjut ,boleh layari website seperti di bawah

Website :  www.cannis.app

Instagram :  www.instagram.com/CannisApp

Facebook :  www.facebook.com/CannisApp

 

 

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *