COOKINGDIARY

Menu Dinner dari dapur Kisahsidairy 150818

Assalamualaikum

Menu Dinner  dari dapur Kisahsidairy 150818 | Selalu sangatkan menu simple.Tapi walau simple.ia tetap sedap untuk di makan.So jom kita tengok apa yang dimasak oleh aku tempohari.

Lauk kali ni pun aku masak simple je.Actually apa yang aku ceritakan tentang menu ni adalah salah satu tempat untuk aku asah skill untuk mengambil gambar yang cantik.Banyak aku cuba untuk mengambil gambar yang cantik dan aku akui,aku masih lemah dalam pengambilan gambar ni semua.So dari situlah aku suka bila ada peluang untuk menangkap gambar dan buat satu entry untuk masakkan ni ..So,harap korang takdelah bosan kan..hahaha..Tapi kalau hari-hari cerita pasal review pun tak best jugak kan.Ok,jom tengok apa masakkan yang aku masak tu ye

Tempe goreng

 

Sayur pegaga masak lemak

 

Ikan goreng tongkol dan ikan goreng mata besar
Cuma dalam masakkan ni,kurang umphh bila takde sambal belacan,tapi,disebabkan teringin nak makan budu,so budulah jadi pilihan untuk membangkitkan lagi selera makan malam hari tu..tetiba lama tak makan cencalok..emmmm..balik Melaka nanti nak kena cari ni

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE