Hotel Review,  JOHOR,  VISIT JOHOR

Menghirup Udara Segar di Tunamaya Beach Resort

Assalamualaikum

 

Menghirup Udara Segar di Tunamaya Beach Resort | Tempat yang aku rasa lebih mendamaikan untuk release Tension adalah di tepi Pantai.Dapat pulak pantai dan air laut yang bersih,dan cantik.Memang satu kepuasan.Selepas pada Media Tasting di Nelayan Seafood by The Coast,aku dan beberapa blogger yang lain mengambil angin di tepi pantai.Korang boleh baca entry 1st Anniversary Nelayan Seafood By The Coast  disini.Oh ya..Jangan lupa dapatkan harga promosi sempena Anniversary mereka dari 1 Ogos sehingga 30 September 2018.

DESARU TUNAMAYA BEACH & SPA RESORT

Oh ya…Kalau korang nak cari tempat resort di sekitar Kota Tinggi yang best,korang boleh cuba stay di TUNAMAYA BEACH & SPA RESORT ni.Aku pernah update pasal staycation anjuran Tourism Johor.Baca Entry KEMBARA BLOGGER JOHOR KE TUNAMAYA BEACH & SPA RESORT.Selain tu,sebelum dari Kembara Blogger Johor,pernah jugak bawak anak-anak untuk bermandi manda disini.Bolehtengok entry BERIADAH DI TUNAMAYA BEACH & SPA RESORT ni.

 

Keindahan pantai di Tunamaya Beach & SPA Resort

Sempat bergambar selepas habis media Tasting bersama PR Tunamaya iaitu Cik Mar
Masa Media Tasting tu ditemani adik bongsu ni hah.Plan nak bawa husband,tetapi disebabkan blogger ramai perempuan dan takut dia malu,so suruh dia duduk rumah je…hahahaha…Ihsan dari camera Sis Lin..Camera paling cantik antara kami²..Ok..jomlah menabung untuk beli iphone..

Sempatlah kami berselfie,berwefie bersama-sama sambil main buai yang ada disini.Walaupun angin kuat dan melanda tudung kami semasa sesi fotografi bersama,ini memang tidak mematahkan semangat kami untuk terus bergambar..ecewahhhhh..Kemahin hayat kan.

 

 Bersama Umi Hernee
 Ingat nak kahwin dengan anak raja,tapi terkahwin dengan orang Melaka…hahahaha
Blogger Ain,Herne dan Sunah
Nampak tak tudung kami tu kena tiup dek angin sepoi-sepoi bahasa.Disebabkan kami ada masa lagi nak bersama-sama.Sesambil dok berbual pasal bercuti lah pulak.Oh ya ,beberapa ahli JDT Blogger akan ke Gambang Resort City pada 8 hingga 10 Ogos ini untuk Ekplorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang.
Admin sendiri tak dapat nak join aktiviti bersama mereka kerana date tu ada appointment bersama doktor.
Explorasi JDT Blogger ke Bukit Gambang
8-10 Ogos 2018
8 Blogger yang terlibat :
Julia , Sis Lin , Seri ,Sunah , Mar Mansor , Dilah , Nona Sani , Farahain ZFA
Nantikan live update sepanjang kami berada di sana.
#JDTBlogger #TeamBloggerJohor #TBJ #eksplorasiJDTBlogger #bloggerpantaitimur #kolaborasi #bukitgambangresortcity #BGRC

 

 

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *