althea

Althea Turns 3 | Real Fresh Skin Detoxer from Welcome Gift Box

Assalamualaikum

Althea Turns 3 | Real Fresh Skin Detoxer from Welcome Gift Box | Happy Birthday Althea.Nampaknya Usia Althea.kr dah masuk tahun yang ketiga.Semakin bertambah juga Produk baru dari Althea ni.Dan tahun ni menjadi rezeki bagi aku sebab terpilih untuk menjadi Althea Angels Ambassador untuk memperkenalkan produk-produk baru keluaran Althea ni.Tahniah Althea yang tahun demi tahun semakin berkembang kena dengan tema tahun ini iaitu  “SPREAD THE WING”

 

Untuk Welcome gift ni,Althea memperkenalkan satu set produk iaitu FRESH SKIN DETOXER  yang hanya 10 saat sahaja menggunakannya.Sebelum tu jom kita tengok apa yang terdapat di dalam Welcome box dari Althea ni.

Welcome Box From Althea
  • Spread Your Wings Make up Bag
  • Spread Your Wings Hand Magic Mirror
  • Althea Real Fresh Skin Detoxer Green Tea
  • Althea Real Fresh Skin Detoxer Rose
  • Cute Small Origami Present Box
  • Welcome Card
  • Discount Card Super Saver
Of Course aku teruja untuk menggunakan dua produk ni.Disebabkan kita selalu terdedah dengan persekitaran yang tak sihat,kulit semakin rasa tidak bermaya.Dan dari situlah nampak kulit semakin tua,dan kusam.Nasib baik Althea memahami akan kulit yang selalu terdedah dengan pencemaran dengan mengeluarkan set Produk REAL FRESH SKIN DETOXER.Satu untuk sebelah pagi dan satu lagi untuk sebelah malam.
REAL FRESH SKIN DETOXER ini adalah pek pembersih dalam 100 saat ,di datangkan dengan 2 dalam 1 yang diperbuat dari bahan-bahan segar yang boleh menembusi kulit untuk membersih,dan memberikan nutrien yang baik untuk kulit.
ROSE SKIN DETOXER
Diperbuat dari  Kelopak mawar Perancis di tambah dengan ekstrak untuk memperbaiki kulit.Digunakan pada waktu pagi untuk memberikan kulit lebih segar untuk waktu hari yang panjang.Digunakan di waktu pagi adalah untuk seimbangkan PH level kulit di samping melindunginya.
Rose Extract adalah suplemen vitamin semulajadi untuk kulit yang terdiri daripada mikrostruktur untuk menembusi kulit, dengan berkesan dan  memberikan khasiat yang diperlukan untuk tetap lancar dan sihat
Cara menggunakan Rose Skin Detoxer 
Hanya sapu nipis dan biarkan selama 10 saat,kemudian,letak sedikit air ke muka,dan urut rata.Bersihkan dengan air dan akan rasa kesegarannya.Memang Fresh!!
Memang best selepas mencuci muka menggunakan Rose Skin Detoxer ni ko!
GREEN TEA SKIN DETOXER
Diperbuat dari  100% Premium Teh Hijau Jeju.Penggunaan serbuk teh hijau  juga membantu kerengsaan  kulit dan kemerahan dengan cepat dengan mengawal pengeluaran sebum dan mengeluarkan kotoran dari kulit.Sebelum tidur,pastikan gunakan Green Tea Detoxer ni untuk kesan yang baik pada kulit.

 

Cara menggunakan Green Tea Skin Detoxer 
Hanya perlu sapu nipis di kulit selama 10 saat,kemudian,letak sedikit air dan urut wajah sehingga keluar buih.Kemudian basuh bersih.

 

Seriously suka sangat lepas bersihkan muka.Kulit lebih lembut dan sangat segar.So korang juga perlu dapatkan Set  Real Fresh Skin Detoxer ni di website Altea.Harga untuk set Real Fresh Skin ni pun sangat berbaloi.Boleh tahan 5-6 bulan jugaklah kan.
HARGA REAL FRESH SKIN DETOXER
RM86
Pembelian klik link dibawah
Website

 

 
Facebook
 
Instagram

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE